Voditeljka Ksenija Bujišić u martu prošle godine rodila je drugo dete, sina Danila, ali je njegov dolazak na svet pratila teška borba. Ksenija je najpre hospitalizovana zbog komplikacija u trudnoći, potom se porodila pre predviđenog termina, a nakon porođaja ustanovljena joj je dijagnoza "acreta previa centralis" - deo posteljice je nakon trudnoće ostao zalepljen u telu, zbog čega je morala ponovo na operaciju.

"2022. Nikad težih borbi, nikad većih pobeda. Ako nije dobro, nije još kraj, jer kraj uvek mora da bude srećan.Tako je i bilo. Nikad teža godina, emotivno, psihički, fizički... Kad krenem da brojim mislim da se nikad više suza i padova nije ujedinilo. Beskonačan bol, milion strahova, pregršt strepnje… toliko toga teškog po prvi put. Nepomičan pogled u bolnički plafon, sekund kao godina… Samo bolnička postelja zna koliko sam zapravo bila ‘hrabra’, a jastuk čega sam se najviše plašila.Najgori osećaj ikada doživljen - potpuna nemoć nad sopstvenim životom. Milion uboda od braunile, još toliko neprospavanih noći, prolivenih suza, ali uvek se računa samo ono lepo, je l’ tako?!", počela je svoju ispovest na društvenim mrežama voditeljka.

"Zato posle svega ipak ponosno kažem da smo u protekloj godini dobili džekpot zvani Danilo - MOJA POBEDA, MOJA NAGRADA, MOJA PRVA SUZA RADOSNICA koliko god da je prelepih trenutaka obeležilo moj život. Dača i ja smo uspeli baš sve, a verujte mi baš je delovalo kao nemoguće, ali predaja nikada nije opcija, jer sreća prati hrabre, a mi smo nepobedivi", završila je Ksenija, koja ima i stariju ćerku Loru.

Šarmantna voditeljka svojevremeno je govorila i o tome da je u najtežem periodu svog života shvatila koliko treba ceniti sitnice.

"Pošto su o meni zbog rizične trudnoće i oporavka lekari posebno vodili računa, nisam se poput drugih trudnica opterećivala imam li strije, čime da se mažem... Imali smo jedan jedini cilj: da mi glava ostane na ramenima. Za ta dva i po, tri meseca, kroz bitke koje sam vodila, shvatila sam da trošimo život na nebitne stvari, pogrešne ljude, a treba da smo zahvalni za najobičnije stvari. Sreća je pranje zuba u svom kupatilu, pranje ruku u svom lavabou... Naučila sam na teži način, ali znam ko su mi pravi prijatelji, na koga se oslanjam i ko se brine o meni kada je ozbiljno teška situacija. Jesam se napatila, osetila bolove za koje nisam znala ni da čovek može da ih istrpi, a kamoli prebrodi, ali sam to prošla sa 27 godina. Nakon toga otvorila sam ne novi list u životu, već novu knjigu", ispričala je ona ranije.

Još fotografija Ksenije Bujišić pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/Ksenija Bujisic Ksenija Bujišić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna