Princ Hari izvao je "pravi zemljotres" sa svojom autobiografijom "Rezerva" (Spare). Izneo je mnogo pojedinosti o životu u britanskoj kraljevskoj porodici, odnosu sa ocem i bratom, ali i o tome da je kao tinejdžer izgubio nevinost sa predivnom, starijom ženom. Ipak, najviše detalja vezano je za njegovu suprugu Megan Makl, koja je centralna figura u njegovom životu.

On je na zanimljiv način opisao njihov susret u Londonu nakon nekoliko nedelja razdojenosti. Vojvoda od Saseksa otkrio je da su on i Megan proveli noć na dan godišnjice smrti princeze Dajane i prisetio se kako je čekao ispred vrata njene hotelske sobe dok nije otvorila i "povukla ga unutra". Hari je opisao kako su se sastali neočekivano u Londonu.

Naime, tada je par bio u vezi tek dva meseca, a nakon što su bili na romantičnom putovanju u Bocvani, proveli su i nekoliko nedelja odvojeni jer je Hari bio na dugom odmoru s prijateljima. Princ u memoarima prepričava kako je Megan doletala u London kako bi ga dočekala na dan godišnjice smrti njegove pokojne majke, princeze Dajane. Poslala mu je poruku da je stigla u Ujedinjeno Kraljevstvo dok je on sa bratom Vilijamom, polagao cveće na majčin grob.

Hari je opisao kako mu je Megan rekla da tajnim putem ode do hotela i teretnog lifta, gde je sreo njenu prijateljicu po imenu Vanesa koja ga je odvela do vrata njene hotelske sobe. Megan je ubrzo otvorila vrata i odmah ga obgrlila rukama, prisetio se.

megan markl i princ hari 0741554296.jpg
Profimedia 

"Povukla me unutra i zahvalila prijateljici jednim pokretom, i brzo zalupila vrata pre nego što na sje neko video", napisao je Hari.

Hari i Megan posetili su Dajanin grob u avgustu 2017. godine. Par je tada bio u vezi manje od godinu dana.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna