Rouan Atkinson, glumac najpoznatiji po ulozi Mister Bina, glumom je počeo da se bavi nakon što je na Oksfordu magistrirao elektrotehniku, a brojni izvori navode da je njegov IQ 178, što ga svrstava u red najinteligentnijih svetskih zvezda.

Pored uspeha na poslovnom planu i velike slave koju je stekao, život Rouana Atkinsona obeležile su i turbulencije u privatnom životu.

Prvu suprugu, šminkerku Sunetru Sastri, glumac je upoznao na BBC televiziji, gde je ona radila, a u braku su bili od 1990. do 2015. godine i dobili sina Bendžamina i ćerku Lili.

Rouan Atkinson
Profimedia Rouan Atkinson sa prvom suprugom i ćerkom

Međutim, do razvoda je došlo zbog skandala - Atkinson je, naime, imao aferu sa glumicom Luizom Ford, koja je od njega mlađa 26 godina.

Kako su pisali mediji, njegova prva supruga veoma je teško podnela prevaru i krah braka, a to je bio slučaj i sa njihovom ćerkom, koja se odrekla očevog prezimena i uzela majčino.

Rouan Atkinson je, s druge strane, ostao u vezi sa Luizom sa kojom je i dalje u ljubavi, a par je 2017. godine dobio ćerku Islu.

Rouan Atkinson
Profimedia Rouan Atkinson sa sadašnjom suprugom i drugom ćerkom

Porodica se neretko može videti u šetnji Londonom, gde su ih paparaci u nekoliko navrata i fotografisali.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna