Za Ivanu Pavković i Petra Mitića 2022. godina bila je puna radosti. U septembu je u njihov dom stigao dvostruki blagoslov, dobili su blizance Vojina i Vuka. Strariji sin Vujadin najviše se obradovao braći, a kad god može pomaže mami i tati.

"Baš na početku godine sam saznala da nosim blizance i sve se vrtelo oko toga. Drago mi je što smo u ovoj godini završili puno stvari", kaže Ivana, a Petar otkriva koliko pomaže supruzi:

"Ne menjam pelene, ali radim svašta nešto drugo. Ponekad ih kupam, dežuram noću. Tako da žene spašavam od toga i dežuram, a one su tu jutarnja prva smena. Ima nas puno, pa smo podeljeni u dve smene", rekao je za "Grand" pevač.

Par uživa u odrastanju svoja tri sina, a sada su otkrili na koga blizanci liče.

"Pošto si svi rekli da stariji sin Vujandin liči na Petra, sada je dva jedan. Svi kažu da blizanci liče na mene", rekla je Ivana, koja je nedavno otkrila da je osetila strah kada je saznala da nosi blizance.

"I sada se jasno sećam momenta kada sam saznala da umesto jednog života, ja u sebi nosim dva. Doktorove reči: 'Imaćete blizance' su u meni izazvale šok i zbunjenost. Moram da priznam da sam bila pomalo uplašena. Svakako, taj strah je kratko trajao. Sada nas ima petoro i mogu reći da sam zaista blagoslovena majka i supruga. Dana kada sam ugledala ta dva mala života, više se nisam plašila", poručila je pevačica putem društvenih mreža i dodala:

"Sada imam tri života o kojima treba brinuti i ponosna sam. Imati njih oko sebe je moje bogatstvo i hvala dragom Bogu na svoj sreći koju mi je dao."

Ivana Pavković i Petar Mitić
ATA / Antonio Ahel 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna