Ivana Pavković i Petar Mitić upoznali su se u takmičenju "Zvezde Granda", gde su oboje započeli svoje muzičke karijere. Počeli su da nastupaju zajedno, zatim i da se druže, a ubrzo se probudila i ljubav.

 "Znao sam posle mesec dana. Posle tih prvih mesec dana, znao sam da mogu da provedem ceo život sa njom. Pre nje, ja sam imao utisak da nikada nisam bio u ozbiljnoj vezi. Bio sam jako nestašan. Jednostavno mlad čovek, željan svega. Sve je to, u jednu ruku, i normalno. Nikada tu nije bilo nekih nedozvoljenih stvari, ali dođe mlad čovek iz malog u veliki grad, a taj grad te prihvati oberučke. Stalno sam izlazio, društvo, prijatelji... I verovatno sam u jednom trenutku osetio da je vreme da se smirim i da nađem nekoga sa kim bih mogao da provedem život", iskren je bio Mitić koji je stao na ludi kamen sa Ivanom 2016. godine. Krajem iste godine su dobili sina Vujadina, a šest godina kasnije i blizance Vojina i Vuka.

Iako par uživa u bračnoj sreći kolale su glasine da su pred razvodom.

"Desilo se to da su se opteretili i nasekirali brižni ljudi. Digao se 'hajp' u medijskom smislu. Postoji grupa ljudi koja voli da čuje nešto lepo i ona druga koja voli skandal. Ne bi rijaliti bio gledan, ni zanimljiv bez toga", rekao je Petar u emisiji "Sceniranje" na Kurir Tv i dodao:

"U tom trenutku kad smo se trudili i čuvali brak, 'bap' vest da se razvodimo. Zove novinarka Ivanu i pita da li se razvodimo, a nas dvoje, zagrljeni u krevetu", otkrio je Mitić i dodao:

"Kada je neko jak, možeš da pišeš o meni šta god hoćeš, ako ja znam da to nisam, neće to mene uzdrmati", razjasnio je pevač.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna