Jelena i Novak Đoković veliki su poštovaoci lika i dela Željka Samardžića, te nijedno njihovo slavlje ne može da prođe bez njegovih pesama. Poznato je da su oboje veliki veseljaci, a supruga najboljeg srpskog tenisera i direktorka Fondacije "Novak Đoković" nije propustila jedan od Željkovih koncerata u Beogradu, a usledilo je i posebno iznenađenje.

Jelena se, naime, u jednom trenutku popela na binu i pridružila se pratećim vokalima dok je Željko pevao pesmu "Kafanska pevačica". To je izazvalo oduševljenje svih prisutnih, a Jelena je pobrala sve simpatije u opuštenom izdanju - beloj bluzi, modernim farmerkama i patikama.

Jelena Đoković, Željko Samardžić
Instagram / jelenadjokovicndf 

Usledio je ogroman aplauz kada je Jelena zapevala sa Željkom, a po završetku koncerta ona nije krila svoje oduševljenje.

"Koliko ja volim ovog divnog čoveka.Moja omiljena pesma i privilegija da budem prateći vokal u prepunoj MTS Dvorani! Uvek predivna energija, veselje i ljubav", napisala je Jelena, dok je odmah usledio i Samardžićev odgovor.

"Moje je zadovoljstvo draga Jelena! Veliki pozdrav dragim Đokovićima!", poručio je pevač.

Jelena Đoković zapevala na koncertu Željka Samardžića Instagram/jelenadjokovicndf

Jelena je podelila i zajedničku fotografiju sa Željkom iz bekstejdža uz poruku: "Odrasla uz vas, udala se uz vas."

Jelena Đoković, Željko Samardžić
Instagram / jelenadjokovicndf 

Željko Samardžić je nedavno istakao i koliko se divi uspehu Novaka i Jelene Đoković.

"Nedavno je bila anketa u kojoj su me zamolili da kažem ko je po mom mišljenju 'Žena godine'. Sećam se da sam rekao: 'Ima jedna pored koje se budim, ali ću se odlučiti za Jelenu Đoković, suprugu našeg najuspešnijeg tenisera'. I bio sam u pravu. Uspešna žena je uvek pored uspešnog muškarca", rekao je tada pevač.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna