Nataša Bekvalac mami pažnju gde god da se pojavi, pa ništa drugačije nije bilo ni na njenoj američkoj turneji. Mnogima je zapala za oko, ali jedan muškarac rešio je da ode korak dalje, saznao je njenu adresu i poslao joj cveće i dijamantski prsten.

"Natašina američka turneja oduševila je tamošnju publiku i pokazala se kao jedna od najuspešnijih poslednjih godina. Ljudi su poludeli za njom, njenom energijom i lepotom, a ona se trudila da izađe u susret svima koji su želeli da se upoznaju ili fotkaju s njom. Ipak, na njenom nastupu u Njujorku pojavio se muškarac koji je toliko odlepio za njom, da mu usputno upoznavanje nije bilo dovoljno, pa je već dva meseca rešen da je osvoji po svaku cenu ", rekao je izvor blizak pevačici koju je iznenađenje šokiralo.

"Koliko je taj moćnik iz Njujorka poludeo za njom, postalo je jasno nakon što je uspeo da pronađe njenu adresu i poslao joj buket od tri stotine crvenih ruža u kom je bio dijamantski prsten. Sve dok nije ugledala prsten, verovala je da je cveće stiglo od fanova. Ostala je u šoku kada je pored poruke u kojoj je momak otkrio svoj identitet i ponudio joj brak ugledala prsten vredan više od 15.000 evra", rekao je za Alo! izvor i dodao da Nataša želi da vrati prsten.

"I dalje je šokirana time da je taj čovek pronašao adresu na kojoj živi i rešena je da vrati prsten i kulturno odbije njegovu ponudu. Iako joj je jednim delom i simpatično to što se toliko potrudio, ne želi da zadrži ništa tako skupo od čoveka s kojim ne planira čak ni da izađe na sastanak. S druge strane, ne želi da ima direktan kontakt s njim i da ulazi u dublju priču, pa će mu se najverovatnije uskoro javiti neko iz njenog tima i zahvaliti na iznenađenju, ali i vratiti skupoceni dijamant nazad", rekao je izvor.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna