Kada su 2001. godine Nataša Ninković i njen muž Nenad Šarenac dobili blizance Matiju i Luku, glumica je bila - po sopstvenom priznanju - klinka. Pored muža je sazrevala, a veruje da je i decu dobila u pravom trenutku.

Deca su sad momci, a poznata mama je teško podnela trenutak kad su i oni sazreli dovoljno da se otisnu iz roditeljskog doma.

"Pripremala sam se dve godine za to kod psihologa, sada mi je lakše jer Matija pravi godinu dana pauze od života u Americi, pa je ponovo s nama kod kuće", kazala je Nataša. "Kada je prvi put otišao, nisam mnogo ulazila u njegovu sobu jer mi je bilo teško."

Prema njenim rečima, nikad nije savladala svoju preosetljivost. Kaže da ju je čak i mama zvala Kalimero. Asocijaciju na malo crno pile koje se stalno žali "zaradila" je tako što je stalno plakala kad je nešto povredi.

natasa ninkovic i sin
Instagram / natasaninkovic 

Upravo ta ranjivost je samo jedna od njenih osobina koja je danas čini fantastičnom glumicom, sposobnom da izrazi ogroman spektar ljudskih osećanja. Danas je srećna zbog jedne velike promene.

"Srećna sam jer su mi usklađene želje i mogućnosti. Bilo je trenutaka kad to nije bio slučaj i stalno sam bila nečega željna, te moram još ovo, stalno nešto mi fali, ali sad imam neku ravnotežu.

natasa ninkovic
Kurir / Damir Dervišagić 

I sad mi se desi da se nekad izgubim, ali je Nenad taj koji me uvek vrati u realnost. Njemu više radi racio nego meni i tada me bukvalno podseti na neke stvari i otvori mi oči. Obično mi kaže okreni se oko sebe i pogledaj neke stvari, treba sve da sagledaš, i onda se saberem i kažem da, u pravu si", kaže Nataša. Slike naše lepe glumice pogledajte u galeriji.

ATA / Antonio Ahel Ponosna na sinove.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna