Pevačica Romana Panić (47) prošla je kroz turbulentan životni period kada je pre nešto više od dve godine uhapšena u Australiji. Sada je iskreno progovorila o svemu, pa i o najvećoj intimi - da je pokušala da zatrudni, ali da joj se ta želja, za sada, nije ostvarila.

"Htela sam da postanem majka u nekom trenutku, ali mi to nije pošlo za rukom. O tom potom. Bilo je pokušaja, ali tako se desilo, onda se desila i korona, pa nesretna Australija i onda sam u jednom trenutku rekla da želim da napravim povratak, snimim pesme... Partner me je, naravno, podržao. I on smatra da ja imam nezasluženo mesto u odnosu na moj kvalitet. Zato je rekao da je spreman sve da učini da dobijem sve nagrade za svoj kvalitet", rekla je pevačica, prenosi Pink.rs.

Romana ističe da želi da joj karijera bude prioritet, ali da medijsku pažnju nakon hapšenja u Australiji nije htela da koristi na taj način.

"Nisam ni smatrala da nisam na sceni, ali sam se povukla 2017. godine i sticajem okolnosti otišla u Italiju, gde sam živela u Firenci dve godine. Tada mi je trebalo da se izdvojim jer već godinama nisam snimala. Jesam neke singlove, ali to nije bilo propraćeno. Pesma 'Duga' je 2011. napravila pravi bum i postala megahit, a posle toga nijedna pesma nije dostigla takav uspeh. Htela sam privatno da se ostvarim na nekim poljima, a nekad treba preseći i povući se. Kada sam gledala sve iz drugog ugla, shvatila sam da je moj životni odabir muzika. Povratak sam učestalo planirala od 2020, od tog sudbonosnog povratka iz Australije i tada su mi se javili mnogi autori da mi nude pesme. Međutim, nisam htela ništa na silu da radim, a pošto sam bila medijski zastupljena svi su smatrali da treba to da iskoristim. Ali ja nisam taj tip", tvrdi ona.

Kolege su imale oprečne reakcije nakon njenog povratka iz Australije, neki su je podržavali, a neki osuđivali.

"Kad sam se vratila iz Australije saznala sam da je prvo Lepa Brena sa Sanjom Đorđević kontaktirala moje roditelje i da su rekle da su tu šta god da mi treba. To su neke stvari koje ne možeš da zaboraviš. Braja me je čak podržao i javno, obećao je čak i pesmu. Bilo je i onih koji su me ispljuvali, pominjali su da sam ja nešto što nisam. Nema veze, ne mogu svi da te vole. To mi je davno rekla i Verica Rakočević", zaključila je pevačica.

Još Romaninih fotografija pronaći ćete u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Posle teških trenutaka kroz koje je nedavno prošla, Romana Panić ponovo se našla u centru pažnje.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna