Miloš Radenković dobro je poznato TV lice i jedan od miljenika nežnijeg pola. Nakon RTS-a, karijeru je nastavio na TV "Prva", gde već neko vreme vodi jutarnji program zajedno sa koleginicom Anđelom Đurašković.

Miloš, koji je omiljen među ženskim delom publike, već duže vreme je u srećnoj vezi, ali o tome nikada nije želeo da govori za medije. Kako sada prenosi "Story", voditelj i njegova dugogodišnja izabranica očekuju prinovu.

Radenković je, kako se navodi, potvrdio da će postati otac, priznao je da je zaljubljen do ušiju, te naveo da će ova lepa vest sigurno popeti njihovu ljubav na viši nivo. Pol bebe se još ne zna, a nema sumnje da su ponosni roditelji presrećni zbog lepih vesti.

Miloš Radenković
Youtube / Printscreen / PRVA 

Jednom prilikom, voditelj je objasnio zbog čega ne želi da govori o privatnom životu za medije.

"Tu temu doživljavam vrlo privatno i smatram da ne mora baš sve da izađe u javnost. Ne bih komentarisao da li sam trenutno zauzet, a mislim da to ide uz ono što sam uvek isticao - da sam, pre svega, u svakoj prilici džentlmen prema ženskom polu", rekao je svojevremeno.

Iako je javna ličnost, Miloš ne samo da ne koristi društvene mreže, već ni nema bilo kakve aplikacije na telefonu.

"Po tom pitanju ništa se nije promenilo", rekao je nedavno. 

Miloš Radenković
Youtube / Printscreen / PRVA 

Buđenje u cik zore teško mu pada, ali uprkos tome svoj posao neizmerno voli.

"Vreme koje prođe od buđenja do prvog obraćanja gledaocima izgleda kao da sam u polusnu. Prvo, između četiri i pola pet mobilni telefon pretrpi više udaraca prilikom oglašavanja alarma. (smeh) Kada se nekako probudim, malo se odmorim zbog šoka izazvanog ranim ustajanjem, a zatim se istuširam da bih se potpuno razbudio. Posle toga ide lakši deo, odlazak na posao, spremanje u garderobi, poslednje pripreme za emisiju i... 'Dobro jutro, Srbijo'!", rekao je prošle godine za "Hello".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna