Leontina Vukomanović krajem devedesetih i početkom dvehiljaditih godina prošlog veka bila je veoma popularna, te su svi verovali da zarađuje enormne sume novca. Pevačica sada otkriva da to, međutim, ni približno nije bilo tako.

"Ja sam najsiromašnija bila kada sam bila dens pevačica. Ti da bi napravio jedan spot, da bi se obukao i tako to, ti si morao da imaš dovoljno novca. Živela sam u iznajmljenom stanu i tako sam došla jednom u situaciju da nisam imala novca da platim kiriju. A sa druge strane te ljudi vide kao poznatu", ispričala je ona u emisiji "Puls Srbije" na "Kurir" TV.

Leontina je poslednjih godina posvećena komponovanju i radu sa decom, a kako je istakla, smatra da pevači pop muzike nisu najbolje plaćeni.

"Što se više priča, to si popularniji. Međutim, sada su se vremena malo i promenila i tek sada vidimo ko nosi zapravo rolekse i vozi lambordžinije. To definitivno nisu pevači pop muzike", rekla je Leontina i dodala:

"Ja mislim da će vreme pop muzike tek doći. Osamdesete su definitivno bile jedno zlatno vreme pop muzike."

Pevačica je jednom prilikom govorila i o tome da je u vreme najveće popularnosti trošila mnogo novca na garderobu, ali da se to sada u potpunosti promenilo.

"Ranije sam bila spremna da odvojim ogromne sume novca na kreacije koje mi se dopadnu. Bankrotirala sam zbog tih svojih želja, jer zaista nisam žalila novac na odeću koja mi se dopadne. Kada je u pitanju domaća moda, nisam pitala koliko nešto košta. Nikada me nisu interesovale svetske marke, nisam se ložila na brendirane stvari. Uvek sam pratila domaće dizajnere i uživala sam u tome da nosim unikatnu odeću. Pored toga, dosta novca sam davala i na brendiranu obuću. Otkako sam se povukla sa javne scene hodam u espadrilama jer su udobne i mogu da pređem čitav grad u njima. Bitno mi je da je odeća koju nosim udobna i više ne trošim puno novca na garderobu", rekla je ona tada za "Alo".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna