Karijera Vesne Zmijanac traje već decenijama, a pevačica u svom poslu istinski uživa podjednako kao na početku. Iako svaki slobodan trenutak koristi za predah u svojoj vikendici na Bukulji Vesna se, kako kaže, razboli čim ne nastupa.

"Ja kažem da neću više i ne mogu i onda budem kući 7 dana i razbolim se. Čim uzmem mikrofon i zapevam meni posle toga nije ništa i to tako traje 3-4 dana do sledećeg pevanja. Što znači da pevanje leči", rekla je Vesna  i dotakla se pitanja nacionalne penzije.

"Ti koji primaju nacionalne penzije moraju da imaju zasluge. Da sam se bavila time sigurno bih dobila i ja, što da ne… Videla sam da za nju treba prema nekom spisku hiljadu i nešto koncerata, solistički, što i ja imam. Mada, ja to nikada nisam tražila, ja imam normalnu penziju što sam sama sebi uplaćivala. Takođe i dosta toga stiže sa mog Youtoube kanala što mi je obezbedila Nikolija. Dugo je do tada neko drugi to uzimao", rekla je pevačica, koja je nedavno priznala da se u kafani oseća kao kod kuće.

"Do sudnjeg dana ću pevati, sigurno ću završiti na bini. Ja ne vidim sebe u penziji, ja mislim da kada ne bih pevala da bih posetila onaj svet. Svuda punim sve, volim koncerte, trgove, kafana me vrati u mladost, radujem se kada dolazim ovde, ovde mi je kao kod kuće", rekla je za "Kurir" Vesna na jednom od svojih poslednjih nastupa.

vesna zmijanac.jpg
Kurir TV 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna