Serija "Igra sudbine" trenutno je na pauzi, a emitovanje četvrte sezone biće nastavljeno 15. decembra. U međuvremenu je došlo do brojnih promena - neki glumci su napustili projekat, dok se neki od starih likova vraćaju na set. 

Najveće iznenađenje bio je odlazak glavne glumice Milice Milše i njenog supruga, scenariste ove serije Žarka Jokanovića, koji su projekat, kako se piše, napustili zbog svađe Jokanovića i producenata serije. Nakon toga je obelodanjeno da je i Danica Ristovski napustila projekat, a da će njen lik Lile od sada igrati Zlata Numanagić.

S druge strane, pojedini likovi koje je publika volela u prethodnim sezonama vraćaju se u popularnu seriju. Jedna od njih je Iva Štrljić, koja je tumačila Dijanu Erski. Za mnoge je njen povratak iznenađenje, budući da je Iva nakon druge sezone napustila snimanje zbog drugih ugovorenih projekata, te nije bilo naznaka da će se vratiti. 

Iva Štrljić proslavila 45. rođendan
Youtube/Printscreen/ KONTRA SHOW 

"Izuzetno sam srećna što se vraćam u seriju 'Igra sudbine' i što ponovo imam priliku da igram ulogu koju neizmerno volim i koju ljudi obožavaju. Dan nije prošao a da mi neko nije prišao na ulici da me pita hoću li se vratiti u seriju i da mi kaže koliko im nedostaje Dijana. Ganulo bi me svaki put kada bih tako nešto čula, jer šta je lepše i važnije jednom glumcu od ljubavi publike. To je lepo, ali meni na trenutke i vrlo dirljivo, zato sam radosna što sam opet tu i što ću ponovo onim svojim gromoglasnim smehom i onim ‘Dobar dančić’ i ’Doviđence’ radovati gledaoce. Zahvalna sam producentu Nikoli Burovcu i Prvoj televiziji na ovom pozivu, jer je to za mene najlepši način da zakoračim u godinu koja je pred nama", rekla je za Prva.rs Iva, koju publika trenutno gleda i u seriji "Od jutra do sutra".

Pored Ive, u seriju se vraćaju i Dragana Mićalović, koja igra Unu Hristić, kao i Milica Tomašević, koja tumači Nadu Galić. Prema pisanjima, glavni lik Ada Kanački, koju je igrala Milica Milša, neće dobiti zamenu, a glumica i njen suprug nedavno su se oglasili povodom novonastalih okolnosti. 

Danica Ristovski napustila Igru sudbine
Youtube / Printscreen / PRVA 

"527 napisanih epizoda na više od 18.500 strana je moj rezultat. 527 snimljenih epizoda je Miličin rezultat u ulozi sjajne, omiljene i nezamenljive Ade Kanački. U pitanju je najdugovečnija i najgledanija serija. Tome je došao kraj i na to je stavljena tačka. Nikada se nismo valjali po medijskom ili bilo kakvom drugom blatu, pa nećemo ni sad. Ne želimo da se bavimo lažima, podmetanjima i spletkama. Imamo svoje principe i njima se rukovodimo. Idemo dalje, srećni zbog uspeha koji smo napravili, kao i zbog onoga što ćemo ubuduće raditi", rekao je za magazin "TV Novele" Žarko Jokanović, u svoje i Miličino ime.

Još fotografija Ive Štrljić pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/ivastrljicofficial Iva Štrljić ima izvajano telo u petoj deceniji

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna