O ljubavnom životu Ivane Dudić ne zna se mnogo, a početkom oktobra 2021. godine pisalo se da su glumica i njen dečko doživeli nesreću tokom izleta na planini Rtanj.

Odmah po nezgodi, Ivana je dala izjavu koju su preneli mnogi mediji, kako se ništa strašno nije dogodilo i da je razlog njena nesmotrenost, ali da su oboje dobro. Nakon toga više se nije oglašavala na temu emotivnog života, a sa dečkom se nije pojavila ni na jednom događaju, niti je objavljivala zajedničke slike na društvenim mrežama. Zato niko nije znao da je Ivana verena. Kako se u tišini verila, tako je i okončala vezu - bez mnogo pompe. Kako piše "Kurir" Ivana je već dva meseca solo.

"Njih dvoje su bili zajedno godinu i po dana. Od prvog trenutka su znali da je to to. Čak su se i verili. Veza im je bila intenzivna i svi koji ih poznaju mislili su da su zajedno mnogo duže nego što zapravo jesu. Međutim, emocije su se ugasile, pa su odlučili da je najbolje za oboje da svako krene svojim putem. Ona će uvek biti tu za njega, kao i on za nju, jer su odlučili sa ostanu u prijateljskim odnosima", navodi dobro obavešten izvor.

Pogledajte još fotografija Ivane Dudić u galeriji ispod.

Instagram/Ivana Dudić Ivana Dudić o snimanju intimnih scena govori bez zadrške

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna