Bogdana Srejovića prati imidž velikog zavodnika, još od vremena kad je bio u vezi sa Cecom Ražnatović. Zgodnog ugostiteljskog menadžera pratile su  brojne glasine otkako su folk diva i on raskinuli.

Činjenica da su to uradili na vrlo prijateljski način i nastavili da prate jedno drugo na društvenim mrežama mnogima je ulivala nadu da će se Ceca i on pomiriti. Međutim, uprkos uzajamnim lajkovima, za raznorazne objave, to se nije dogodilo.

Bogdan je na Instagramu ostao prisutan uglavnom sa poslovnim vestima, a jedina "dama" kojoj je bilo zagarantovano počasno mesto je njegova ćerkica iz prethodnog braka. Zato nije ni čudo što je nova objava iznenadila sve.

bogdan srejovic daria.jpg
Instagram / bogdansrejovic 

Ona je otkrila da Bogdan uživa u novoj ljubavi, a izabranica je - reklo bi se - sušta suprotnost Ceci.

Darija je dosta mlađa od pevačice, plava je, vitka i bez silikona i filera. Za Dariju El Azuzi kažu da je bila u ljubavi sa reperom Nenadom Aleksićem Ša. Navodno je ona čak i čekala da Nenad završi sa rijaliti programima, ali je raskid usledio zato što nije bila spremna na ozbiljniju vezu

bogdan srejovic daria el azouzi.jpg
Instagram / daria.elazzouzi 

Slike kako sad uživa na Bogdanovom ramenu su pokazale da se između njih razvija romansa, a preko fotke na kojoj se drže za ruke piše - nedvosmisleno - ljubav. Bodan je odmah podelio istu sliku, što govori sve. Više slika nove devojke Bogdana Srejovića pogledajte u foto galeriji.

Instagram / daria.elazzouzi Nova devojka Bogdana Srejovića

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna