Decembar je poznat kao mesec prepun dešavanja i praznične euforije, pa tako i Sanja Marinković ima mnoštvo obaveza u narednom periodu. Međutim, po završetku istih sledi ono najslađe - odmor, i to u toplijim krajevima. Voditeljka ovog puta putuje sa sinom Strahinjom, na čiji račun se našalila.

"Kada završim obaveze putujem sa sinom u toplije krajeve. Njemu će društvo biti tamo, tako da će me iskoristiti samo za avionsku kartu", rekla je kroz smeh Sanja u emisiji "Premijera".

Voditeljka, koja se nakon deset godina braka razvela od supruga Aleksandra, je otkrila i šta priželjkuje u 2023. godini.

"Volela bih da budem svoja, slobodna, da se malo više opustim, da manje brinem i da imam neke veće doze nežnosti", iskrena je bila Sanja u pomenutoj emisiji.

Neizostavna tema u njenom životu je i moda, a mnogi već godinama hvale njen sveden i elegantan stil.

"Alka Vuica, kada je bila gošća u mojoj emisiji, rekla je da ne voli da kupuje stvari koje će da je nadžive i ja se sa time potpuno slažem. Kada su izbori odevanja u pitanju, mislim da je sve stvar stila, a ne trenda. Ja negujem svoj, već nekoliko godina, trudim se da bude što jednostavniji, ženstven, skladan, ali i pomalo erotičan. Pre svega mi je važno da se sve uklopi u moj karakter, slažem se da odelo ne čini čoveka, ali mnogo govori o njemu", zaključila je ona.

Još fotografija Sanje Marinković pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/Sanja Marinkovic, Instagram / sanjamarinkovicofficial Izdanja Sanje Marinković

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna