Heorhina Rodrigez, verenica Kristijana Ronalda, dokaz je da se bajke ostvaruju. Ona je odrasla u siromaštvu, radila je kao čistačica,  a danas "pliva" u milionima. Fudbalskog asa upoznala je dok je radila kao prodavačica u "Gučijevoj" radnji u Madridu i upravo to je za njen život bilo presudno.

"Sećam se da je jednom došao po mene Bugatijem. Moje koleginice su poludele. Stigla sam autobusom i otišla Bugatijem. Ljudi nisu mogli da veruju", ispričala je ona u dokumentarnoj seriji koja je posebno razbesnela njenu sestru Patrisiju Rodrigez, koja je rešila da kaže šta ima. Heorhinu je nazvala zlom i dvoličnom osobom i optužila je da ne želi da joj pomogne, čak ni da deci kupi knjige za školu.

"Ja nisam tip osobe koja voli sukob niti želim da se ljutim na nju. Moramo da razgovarati o onome što se dogodilo i da završimo s tim", rekla je Patrisija i naglasila da sestru nikada nije pitala da joj pozajmi novac već ju je zamolila da pomogne njenoj deci u kupovini knjiga koje su im potrebne za školu, ali odgovor nije ni dobila.

Heorhina Rodrigez i Kristijano Ronaldo
Screenshot / Instagram /georginagio 

"Švorc sam, a sestra mi ne pomaže. To me najviše boli zbog moje dece, ne zbog mene. Uostalom, ja mogu da preživim i sa parčetom hleba, ali moja deca, njeni sestrići, ne mogu. Nisam to očekivala od svoje sestre. Ponekad imamo šta da jedemo, ponekad ne. Imam dovoljno da platim kiriju, no ponekad nemam čak ni za to", rekla je Patrisija za špansku TV emisiju "Socialite" i javno pozvala sestru da joj pomogne.

Pogledajte još fotografija Heorhine Rodrigez i Kristijana Ronalda u galeriji ispod.

Instagram/georginagio Fudbaler otvorio dušu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna