Džej Ramadanovski preminuo je 6. decembra 2020. godine iznenada, od posledica srčanog udara. Iza sebe je ostavio ćerke Mariju i Anu, koje ne kriju koliko im otac nedostaje.

"Život izgleda onako kako mora. Verujte, meni je isto da li bila godišnjica ili dve godine ili svakodnevica, nedostaje svakako. Teško je, ali moramo dalje. Ni on ne bi voleo da me vidi tužnu. Umro je u nedelju, a ja sam se s njim videla u četvrtak. Tada već nije najbolje izgledao. Nije bio ni raspoložen. Videlo se da nije to to. Niko nije slutio da će umreti za tri dana. Žao mi je što to veče nisam ostala da prespavam kod njega, a osećala sam da nije sve kako treba", rekla je u emotivnoj ispovesti za "Kurir Stars" Marija, a Ana žali što njena deca nisu imala priliku da više vremena provedu sa dedom.

"Mlađi ga je video samo jednom. Stariji se seća i svakodnevno ga pominjemo. Priča šta je sve radio s dedom. I sestri je teško palo, ona je čak i živela s njim, samo što ona ima svakodnevne obaveze oko dece, pa nema toliko vremena da razmišlja kao ja", rekla je ćerka Džeja Ramadanovskog za koju je popularni Dorćolac bio posebno vezan.

Dve godine od smrti Džeja
YouTube/screenshot 

"Tata je uvek bio ponosan na moju šminkersku srednju školu i što sam šminkala glumce i pevače, ali kad je video da sam kroz njega zavolela pevanje, dao mi je blagoslov za to", ispričala je nedavno Marija u emisiji "Prvi red".

"Džej je bio najbolji tata na svetu, uvek nasmejan i razdragan, tu za sve i stalno mi je govorio da budem dobar čovek ", ispričala je Marija.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna