Sloba Vasić je duže vreme mučio muku sa gojaznošću, a višak kilograma je bio razlog što se odlučio na vrstu operacije želuca. Njemu je ugrađen specijalan balon kojim se želudac "smanji", tojest prostor za hranu ostane manji.

Međutim, taj zahvat nije doneo željene rezultate, pa je pevač uspeo da smrša tek nekoliko kilograma. Izostanak brzih rezultata ga je naveo da se posveti zdravijem životu.

Bio je počeo da trenira, a na Instagramu je objavljivao slike koje su pokazivale kako uspeva da dotera liniju. Za zdrave obroke i podsticaj da ipak jede što manje zaslužna je supruga Jelena.

sloba vasic zena jelena
Instagram / lela_misslela 

Međutim, sada je doživeo izuzetno jak stres pa je dovežen u Urgentni centar.

"Sloba je dovežen privatnim kolima u Urgentni centar, bio je vidno uznemiren i imao je drhtavicu. Sve vreme je osećao pritisak u glavi, a sve to zbog stresne situacije koja mu se dogodila", rekao je izvor za Kurir. Prema ovim navodima, Sloba nije konzumirao alkohol, a za dalje zaključke biće važna i analiza krvne slike koju su u bolnici uradili.

Za sada nije poznato da li je pogoršanje njegovog zdravstvenog stanja povezano i sa gojaznošću ili zahvatom na želucu kojem se bio podvrgao. Sloba je više puta izjavio da ova vrsta operacije nije bila za njega i da se želudac pokazao mnogo elastičniji. Da li je kombinacija jake hrane, gurmanluka i napora dovela organizam u stanje jakog stresa, ostaje da se vidi.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna