Svetlana Grubor, voditeljka jutarnjeg programa na TV "Pink", u januaru ove godine rodila je drugo dete, a nedavno se, nakon porodiljskog odsustva vratila na posao. Iako je u šestom mesecu trudnoće imala korona virus, sve se, srećom, završilo dobro i Svetlana je trudnoću iznela bez većih problema. Povratku na posao se radovala, a olakšavajuća okolnost je to što u čuvanju dece ima veliku pomoć supruga, kao i svoje i njegove porodice.

"Godinu dana sam bila odsutna i jako sam se radovala povratku. Kada je zazvonio alarm, ustala sam lako i uputila se ka televiziji. Ono što me je oduševilo jeste doček koji su mi kolege priredile. Bilo mi je jako drago što su mi se svi obradovali i što smo se odmah posvetili tome da nam emisija bude odlično realizovana", rekla je Svetlana za "Pink" i dodala da joj nije bilo mnogo teško da se razdvoji od dece:

"Nije mi bilo toliko teško jer smo se mi već razdvajali. S obzirom na to da se sin još uvek budi noću, ostavila sam ga kod moje mame na čuvanje. Inače, u čuvanju dece mi pomažu svi, i moja i suprugova porodica. Sreća je da nas ima mnogo i mogu se na svakog osloniti."

Ipak, doza straha je postojala.

"Jedini strah koji sam imala jeste bio da možda neću uspeti sve da uklopim, i porodične i poslovne obaveze, ali zaista na kraju nije bilo razloga, jer se sve lepo organizovalo", rekla je voditeljka, koja ipak priznaje da nije lako izbalansirati između privatnih i poslovnih obaveza, te da je odlučila da zbog toga san mora da trpi.

"To zaista nije jednostavno, ali ja sam odlučila da se izborim sa tim i našla način u tome da manje spavam kako bih sve stigla.Dešava se da budem jako umorna, ali i to se sve prevaziđe. Moja je sreća što ja imam ogromnu pomoć. Malo je reći da je taj život prelep i savršen. Mnogo sam srećna sa njima. Suprug mi mnogo pomaže i podržava u svemu što radim. Trudimo se da organizujemo i vreme za nas, tako da smo uspevali da otputujemo do Beča, Istanbula, Italije na vikend", zaključila je Svetlana za pomenuti medij.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna