Kada je Megan Markl postala član britanske kraljevske porodice, modni tron princeze Kejt Midlton bio je ozbiljno uzdrman. Supruga princa Vilijama imala je težak zadatak da zadrži titulu najbolje odevene žene na dvoru, a Megan sve svim silama trudila da joj to oteža.

Upoređivanje nije prestalo ni kada je Megan napustila porodicu, njena odvažne modne kombinacije se analiziraju sa puno pažnje, a tako je bilo i kada se pojavila kao gošća na humanitarnom događanju "Moć žena" održanom u Indijanapolisu. Supruga princa Harija je bila govornica na večeri pod nazivom "The Power of Women: An Evening with Meghan", medijima nije bio dozvoljen ulazak na događaj. Fotografi nisu propustili priliku da je slikaju pri dolasku u Indijanapolis, u koji je stigla privatnim avionom. Za ovu priliku Megan je obukla zelenu haljinu i efektne ljubičaste salonke.

Stil Megan Markl
Profimedia 

Ljubičasta i zelena su neobična, ali efektna kombinacija, a tirkizna boja kakvu nosi Megan pravo je osveženje u hladnim danima. Ljubičasta je sinonim za ženstvenost, pa nije iznenađenje što je Megan odabrala baš ovu nijansu salonki. Ipak, ima i onih kojima se ovo izdanje Megan Markl ne dopada, a kakvo je vaše mišljenje?

Stil Megan Markl
Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna