Milica Gacin (53), voditeljka popularnog kviza "Slagalica", ponosna je mama dve ćerke, a one su joj najveća snaga i inspiracija. U životu je prošla kroz nekoliko teških perioda, a jedan od njih bio je kada joj je otkriven tumor na dojci. Srećom, ispostavilo se da je u pitanju benigni tumor, ali je svakako morala na operaciju.

"Prvi put sam otkrila dobroćudni tumor pred porođaj sa mlađom ćerkom Hanom, koja sada ima 14 godina. Doktori su mislili da je mlečna žlezda, ali kako se ona nije povukla ni posle dva meseca, pozvala sam doktora i predložio je da ukloni tumor. Iako su me mnogi savetovali da ništa ne diram, ipak sam poslušala doktora", ispričala je voditeljka pre pet godina za magazin "Gloria".

Međutim, tumor se vratio i Milica je ponovo morala na operaciju.

"Posle druge operacije sam pitala doktora zašto mi se to desilo, a on je odgovorio - zato što se nerviram. Potpuno staloženo mi je ispričao da se ne vredi nervirati jer tada u telu dolazi do disbalansa hormona i moje grudi odreaguju tako", objasnila je Milica.

Još jedan nimalo lak period usledio je kada ju je suprug ostavio sa dvoje dece, potpuno iznenadno i neočekivano.

"Ja sam iz vojvođanske kuće, htela sam da sve bude skuvano, namireno, da bude kako treba, kuća, deca. Da sve bude perfektno. I znate šta se dogodilo? Na prvom velikom kamenu spoticanja, odnosno na prvom velikom životnom problemu, okrenuo se na peti i otišao. Rekao je 'ja ovo više ne mogu, meni je teško', i okrenuo se i otišao", ispričala je voditeljka jednom prilikom u video snimku koji je objavila na Instagramu.

Nakon razvoda je nastavila sama da odgaja ćerke, ali i da brine o bolesnom ocu.

"Bila sam sa dvoje dece, sa malom platom, sa ocem koji je bio u katastrofalnoj situaciji, takoreći umirući. Tada sam shvatila da je moja jedina opcija uspeh, da ja nemam mogućnost za bilo šta drugo. Nego samo imam mogućnost da uspem i to je sve što ja sebi mogu da dozvolim. Ali uopšte nije lako", rekla je ona tada.

Još fotografija Milice Gacin pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/milicagacin Milica Gacin

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna