Dugi brakovi na javnoj sceni su prava retkost, ali Dragan Stojković Piksi i Snežana traju gotovo tri i po decenije. Upoznali su se dok je on bio na početku karijere, i zajedno prošli brojne uspone i padove. U brak su uplovili kada je ona imao 23, a ona godinu manje.

"Svi znaju da je naš brak bio turbulentan. Često se šalim sa drugaricama koje se razvode: 'Vi ste se savršeno udale, a ja sam se namučila da dođem do savršenog braka, pa sada uživam'. Šalu na stranu, treba se truditi. Drugačije je kada se udajete i ženite sa 30 ili 35, jer ste dotad nešto već prošli, a mi smo imali 22 i 23 godine", rekla je Snežana svojevremeno za magazin "Story" koja je priznala da su se u njihovu vezu mnogi mešali.

"U našu vezu, koja je na početku bila burna, svi su se mešali, a mi smo, evo, srećni zajedno već više od trideset godina", rekla je Snežana koja je uvek uz supruga.

"Posle izgubljene utakmice po tri noći ne spava, a ja ga tešim i ponekad 50 puta slušam istu priču. Nije mi teško, mada nekad ni sama nisam raspoložena, ali to je respekt koji postoji posle tolikih godina", ispričala je Piksijeva supruga jednom prilikom za "Story".

Dragan i Snežana venčavali su se dva puta. Prvobitno pred matičarem u Marseju, a nakon 20 godina idiličnog braka, ljubav su krunisali i u pravoslavnoj crkvi u Parizu 3. juna 2011. godine. Odlučili su da ne kupuju nove burme, već su na one koje nose ugravirali još jedan datum venčanja.

Snežana i Piksi imaju troje dece kćerke Andreu i Anju i sina Marka, i četvoro unučadi. 

Porodila se Piksijeva ćerka
ATA / Antonio Ahel 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna