"Nikad mi srce nije tako bilo tako slomljeno kao tada, 2004. godine", kaže Dženifer Lopez o danu kad je došlo do njenog raskida sa Benom Aflekom. "Bila je to ljubavna priča za koju niko u Holivudu ne bi poverovao da se može tako završiti", kaže Džej Lo.

Ben i ona su se prvi put verili u novembru 2002. godine i najavili da će se venčati u septembru 2003. godine. Međutim, venčanje je, prvo, odloženo, a zatim su u januaru 2004. godine filmske zvezde najavile da se razilaze.

Dženifer danas kaže da su Ben i ona poludeli jedno za drugim tokom snimanja filma "Džili". Kad su objavili svoju vezu, mediji su ih "rastrgli".

"Bili smo velika novost i to nas je uništilo", žali se Džej Lo na novinare. "Na nas se sručila ogromna energija spolja, a mi smo se mnogo voleli. Bilo je zaista teško."

dzenifer lopez 2-min.jpg
Youtube / Apple Music 

Medijska pažnja je bila toliko intenzivna da su Dženifer i Ben morali da kriju sve planove za venčanje. Kad su shvatili da ni "lažne mlade" ne mogu da im pomognu, jer novinari otkrivaju sve, odložili su ceremoniju.

"Kad je došao kraj, pomislili smo da to lako možemo da prevaziđemo", priča Dženifer. "Mislim da nas je to, na najčudniji način, oboje motivisalo da postanemo ono što smo želeli, da uradimo šta hoćemo i da uletimo u novu brzinu", objasnila je holivudska zvezda.

Kako su se upoznali Dženifer Lopez i Ben Aflek
Profimedia 

Njihove ambicije i karijere su eksplodirale. "I on i ja smo bili u novoj brzini", seća se Džej Lo. "Samo nismo bili zajedno. Morali smo da to obavimo odvojeno. On je počeo da režira, dobio prvog Oskara, dobio drugog Oskara, a onda radio i stvari zbog kojih su ga ljudi otpisali, na neki način. Isto se dogodilo i sa mnom", kaže Dženifer.

Njih dvoje su se pomirili 2021. godine, pošto su - u međuvremenu  - oboje bili u braku i dobili decu. Venčanje su organizovali dvaput, baš kao što su i u ljubavi po drugi put. Pogledajte kako im je bilo - u galeriji slika!

Profimedia Sobe, dvorište i bazen od kojeg zastaje dah

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna