Darko Lazić posle brojnih ljubavnih brodoloma, siguran je da je pronašao pravu ženu za sebe. Već neko vreme je u emotivnoj vezi sa izabranicom Katarinom, koju je čak upoznao sa bivšom suprugom Anom Sević.  Priča se da par očekuje dete, ali pevač za sada najavljuje veliko iznenađenje za svoju dragu.

"Cilj mi je da s Kaćom počnem od nule, da sagradimo nešto svoje i mislim da je to, zasad, u Novom Sadu. Neću da se vraćam na mesta koja me podsećaju na bivše i slično. Niko ne zna da ja već planiram Kaću da iznenadim stanom. To će biti moj poklon za nju. Sad čekamo da se zgrada završi. Tu ćemo da se skućimo. Nisam hteo da živimo u stanu od 50 kvadrata. Ovo što uzimam sad košta celo bogatstvo, imaćemo preko 100 kvadrata",priča Darko i dodaje:

"Kad mi dođu deca, Kaća se prema njima ponaša kao da im je druga majka. Njena sestra ima dvoje dece, majka joj je vaspitačica i zna sa decom. Moju čuva kad dođu, a imaćemo, nadam se, jednog dana i svoju. Ona sad brak zamišlja samo sa mnom. Katarina se u kuhinji snalazi kao da se tamo rodila! Ona mi sad mesi slavski kolač, sve zna da sprema, a ljudi misle da je još jedna fitnes instruktorka koja nema pojma o životu. Imaju predrasude svi prema nama, ali uverićemo ih sve da su stvari drugačije", rekao je za "Republiku" pevač, a Katarina ističe da njena porodica podržava vezu sa pevačem.

Darko Lazić čeka dete
Instagram/Darko Lazić 

"Moji Darka poznaju 13 godina i nikad nisu bili protiv toga da se viđamo. On ima više vrlina nego mana, ali nikad se nišu mešali u moj izbor. Podržavaju nas u svakom smislu i mislim da je to jedino važno. Darko se jeste promenio, to vidim na njemu i drago mi je zbog toga. On je dolazio kod nas tada, spavao je, jeli smo zajedno, provodili po ceo dan. Ja se slažem s njegovom decom kao da su moja. Nema razloga da bude drugačije", rekla je ona.

Pevač iz braka sa bivšom suprugom Anom Sević ima ćerku Lorenu, a sa bivšom verenicom Marinom Gagić ima sina Alekseja.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna