Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

REŠITE SE BOLOVA NA VREME: Pružite vašim leđima proverenu i revolucionarnu terapiju!

Autor Jovana Kos

Sigurno sve češće čujete kako se mnogi žale na bolove u leđima. Način života, manjak vremena i previše obaveza utiču i na držanje, jer uglavnom dane provodite sedeći ili u takvoj jurnjavi da nemate vremena da se opustite.

 profimedia-0623861139.jpg Izvor: Profimedia / Andriy Popov / Panthermedia /

Tekst: Promo

Zbog toga polako kreću da vas bole leđa, a ako na vreme ne rešite ovaj problem, može da se proširi i stvori još veće zdravstvene tegobe.

Ukoliko imate bolove u kičmi i otežano se krećete - pojas sa ojačanjem za lumbalni deo leđa je sjajan predlog za vas. Elastični pojas je dizajniran da nežno drži torzo korisnika pomoću ojačanja za podršku. Pomaže u sledećim slučajevima: da uspostavi stabilnost lumbalnog dela kičme, pomaže u postoperativnnom periodu i služi kao zaštita prilikom obavljanja teških poslova. Njegova cena je 3.300 rsd, a OVDE ga možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

 1. Spinemax.jpg Izvor: Promo

Princip SpineMAX L8 pojasa za leđa je da drži fiziološku krivinu kičme u pravilnom položaju. Ovaj pojas redukuje pritisak gornjeg dela tela na lumbalni deo. Oslobađa bol usled oštećenih diskova u lumbalnom delu tela. Pojas sa dodatnom potporom sadrži ploču koja može da se skine, ili da se podesi u dva položaja i prilagodi različitim snagama delovanja na lumbalni deo kičme. OVDE možete kupiti pojas po ceni od 6.400 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana od 9 do 17h.

 2. Spinemax.jpg Izvor: Promo

Pojas LD1 pomaže u vraćanju odgovarajuće pozicije međupršljenskog diska ili jezgra diska, dekompresijom (vazduhom) povećavajući međupršljenski prostor i tako umanjujući pritisak između pršljenova. Pomaže kod relaksiranja mišića i kod bola, u tretiranju degenerativnih bolesti međupršljenskih diskova, diskushernije, spinalne stenoze, išijasa, spondiloze. Eliminiše bol u leđima, kukovima, butinama i nogama/stopalima. Kod ispalih ili oštećenih diskova umanjuje bol produžavajući prostor između dva diska u lumbalnom delu kičme. Pomaže pojedincima sa napornim poslovima koji zahtevaju podizanje tereta ili pri dugotrajnim vožnjama. Pomaže pri održavanju pravilnog položaja - nepravilno držanje gornjeg dela tela vrši pritisak na diskove i izaziva bol u leđima.
Uz pojas dolazi standardno ručna pumpa. Na osnovu veličine struka birate odgovarajuću veličinu. Možete ga poručiti OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana, po ceni od 8.900 rsd. Dostava je besplatna.

 3. Spinemax.jpg Izvor: Promo

SpineMAX LDP1 - Dekompresioni pojas za leđa sa panelom predstavlja novu tehnologiju u tretmanu bolova u lumbalnom delu leđa i bolova u kičmi. Plastični paneli pružaju dodatnu stabilizaciju kičme. Posle tretmana dekompresionim pojasom za lumbalni deo leđa, pojas pomaže u vraćanju odgovarajuće pozicije međupršljenskog diska ili jezgra diska, povećavajući međupršljenski prostor i tako umanjuje pritisak između pršljenova. Ovaj pojas vam može pomoći u relaksaciji grčenja mišića, u eliminisanju bolova u leđima, kukovima, nogama/stopalima. Uz pojas dolazi standardno ručna pumpa. Na osnovu veličine struka birate odgovarajuću veličinu. Možete ga poručiti OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana, po ceni od 9.300 rsd. Dostava je besplatna.

 4 pojas LDP1-Copy.jpg Izvor: Promo

*Celokupan asortiman efikasnih proizvoda protiv bolova možete pogledati OVDE.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije