Svadba i venčanje Vanje Mijatović privukli su mnogo pažnje javnosti. Pevačica se svadbenom veselju radovala mesecima unazad i sve je isplanirala do najstinijeg detalja, od dekoracije, preko muzike, do venčanice kojoj je posvetila najviše pažnje, ali do venčanja nije došlo.

"Istina je da se u stvari nisam udala za Aleksandra. Mi smo odlučili da sada organizujemo proslavu, a da venčanje odgodimo. Aleksandar i ja nismo želeli da ustajemo rano taj dan, da sve bude vremenski zgusnuto i da maltretiramo goste da prisustvuju i crkvenom i opštinskom venčanju. Rešili smo da prvo napravimo žurku, a da se kasnije opštinski venčamo u krugu najmilijih. I dalje nismo zakazali termin, ne žurimo. Venčaćemo se o tom - potom, sada nam je bilo bitno da napravimo proslavu", rekla je za Alo! Vanja.

To što se ona i njen izabranik Aleksandar nisu jedno drugom zakeli na večnu ljubav iznenadilo je mnoge, ali oni su to učinili daleko od Srbije. Otputovali za Dubai, gde je ceremonija obavljena u Antiohijskoj crkvi, a venčao ih je arhimandrit Prokopije. Bio je to, kako je napisala Vanja, prvi srpski brak sklopljen u ovom gradu.

Aleksandra Mladenović koja je bila Vanjina kuma otkrila je još jedan detalj koji javnost nije znala.

"Bilo je čarobno i prelepo. Baš mi je ukazana velika čast, ja sam mislila da ću biti kuma kada se rodi beba, ali sam dobila i tu čast da budem i na venčanju u crkvi", otkrila je za "Premijeru" pevačica. i istakla po čemu je još posebno venčanje Vanje i Aleksandra.

"Ušli su u istoriju, prvi brak koji je sklopljen tamo. To je trebalo da bude iznenađenje, ali pošto je propalo iznenađenje, morala je i kuma da čuje. Tako nešto ne može da se opiše rečima, prosto mora da se doživi", zaključila je Mladenovićeva.

Pogledajte fotografijeVanje Mijatović u galeriji ispod.

Instagram / vanja_mijatovic_vvsr Venčanje u Dubaiju.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna