Mustafa Nadarević preminuo je u 77. godini, 2020 godine. Glumac, koga je publika obožavala, izgubio je najtežu životnu bitku, a opaka bolest bila je jača. Mustafa je umro u svom domu u Zagrebu posle duge borbe sa karcinomom pluća.

Nana Nadarević, ćerka pokojnog Mustafe Nadarevića, obeležila je drugu godišnjicu smrti svoga oca posebnom objavom na društvenim mrežama.

Naime, Nana je objavila do sada nikada viđenu fotografiju s ocem na kojoj Mustafa i Nana zajedno poziraju zagrljeni, a u opis je stavila samo emotikon srce.

Glumac je iza sebe ostavio troje dece, ćerke Anju i Nanu, i sina Ašu, a najveći udarac je preživeo kada je njegova supruga Slavica preminula kada joj je bilo samo 48 godina i to posle deset godina borbe sa opakom bolešću. 

Mustafa i Slavica su se upoznali u zrelim godinama, kada je već iza sebe imao dva braka i troje dece. Bili su u vezi deceniju i po, ali su se venčali tek 25. aprila 2012. nakon što im je saopšteno da joj je ustanovljena metastaza na jetri. Ljubav su krunisali brakom na njen rođendan, a samo dva meseca nakon venčanja Slavica je preminula na Mustafinim rukama.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna