U februaru ove godine pevačica Maja Berović (35) na svet je donela sina Lava, nedavno se vratila nastupima, a sada je odlučila da, na zahtev fanova, snimi i novu pesmu i spot. Tokom pauze koju je napravila zbog trudnoće i porođaja u potpunosti se povukla iz javnosti, ali nije se plašila da će je publika zaboraviti.

"Nisam, ne znam kako tako brzo neko može da se zaboravi. Bavila sam se najlepšim stvarima u životu, kao i sve žene koje imaju godinu dana pauze kad se porode, tako i ja. Smatram da svaka žena može da bude dobra majka i uspešna u poslu. Bilo mi je prelepo, da sam se ja pitala, verovatno bih još godinu dana samo ljuljala Lava i to je to, ali prosto fanovi ne mogu da čekaju, žele da se vratim i zbog njih sam morala. Non-stop trčim na telefon, ali to je normalno", otkrila je Maja za "Informer" i dodala da nasledniku, za sada, sve dopušta.

"Ja nisam policajac, svi drugi su policajci sem mene. On je još mali, za sad mu je sve dopušteno, kad poraste ćemo morati da uvodimo pravila, verovatno ću morati to da radim, iako teška srca", iskrena je bila pevačica.

Maja je od svoje 17. godine u ljubavi sa suprugom Alenom Dragosavom, a u njihovom braku, kako kaže, nema mesta nepoverenju i ljubomori.

Maja Berović
Instagram/mayaberovicofficial 

"Ne udvaraju mi se, možda se i udvaraju, ali ih ja ne skontam. Muž nije ljubomoran, zna on mene, ali da ga pravim ljubomornim, onda bi bio. Ja jesam ljubomorna, kad imam povoda", priznala je Maja, kojoj je, kada je reč o obavezama oko bebe, najteže palo nespavanje.

"S majčinstvom se ništa ne može porediti, to je posao koji niko ne vidi, to je posao 24 sata, najteži posao na svetu, biti majka, biti domaćica. One rade, a niko ne vidi, pa kažu: 'Ona je kod kuće, slobodna', a zapravo je to možda teže. Odrekla sam se sna, ja sam spavalica, navikla sam da spavam do 12, ali sad nema od spavanja ništa", zaključila je.

Još fotografija Maje Berović pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / mayaberovicofficial Maja Berović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna