"Bio je to, verovatno, najteži trenutak u mom životu otkako mi je umro otac." Ovim rečima opisuje Kristijano Ronaldo smrt  sina koji je umro na samom porođaju 18. aprila. Dečak je dobio ime Anđel, a njegova sestra bliznakinja Bela je preživela.

"Kad imate dete, očekujete da će sve biti normalno. I kad se desi problem, bude teško", ispričao je slavni Portugalac preživljavajući ponovo tu tešku tragediju.

"Ja i Đo (Heorhina) smo imali teških trenutaka. Bilo je veoma, veoma teško razumeti šta se dešavalo u tom periodu mog života. U fudbalu nema stajanja, bilo je mnogo takmičenja. A meni je to bio, verovatno, najteži trenutak u životu."

Ronaldo je dodao da je mališan kremiran i da pepeo stoji uz urnu fudbalerovog oca. Kristijano ima kapelu u samom domu.

kristijano ronaldo 0737633262-min.jpg
Profimedia 

"Stalno pričam s njima i uvek su uz mene", dodao je čuveni sportista. "Pomažu mi da budem bolji čovek, da budem bolja osoba, da budem bolji otac. Na to sam stvarno ponosan... na tu poruku koju mi šalju, naročito onu koju mi šalje moj sin."

Ronaldo se jako rastužio dok je pričao o ovoj tragediji. Kaže da je plakao pred najstarijim sinom, Kristijanom Juniorom, kad mu je govorio o Anđelovoj smrti.

"I druga deca su zapitkivala - gde je druga beba, gde je druga beba", objašnjava Kristijano kako je izgledao dolazak njegove verenice Heorhine iz porodilišta.

kristijano ronaldo heorhina rodrigez
Instagram / cristiano 

Deci je objasnio da je Anđel na nebu, pa oni i danas pokazuju prstićima ka oblacima i javljaju svom malom bratu kad urade nešto za njega.

Sa verenicom ga je ovaj događaj još više zbližio, kaže Ronaldo. "Nikad ranije nisam znao da čovek može da bude u isto vreme toliko srećan i toliko tužan kao kad je ona došla kući sa malom Belom."

Više fotografija Ronalda i Heorhine pogledajte u galeriji slika.

Instagram/georginagio Fudbaler otvorio dušu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna