Bivši muž Marije Кeri, komičar, glumac i TV voditelj Nik Кenon otac je 11 dece, a uskoro će postati tata još jednom. Sada je priznao koliko godišnje iznosi alimentacija koju mora da plaća za svoje naslednike. Mediji su naveli da on izdvoji tri miliona dolara u ove svrhe, ali on tvrdi da je iznos daleko veći.

"Definitivno trošim puno više od toga na svoju decu godišnje. Ne planiram da koristim državni sistem za decu", rekao je Nik koji je i otac blizanaca Morokona i Monro, koje je godina dobio u braku s pevačicom Marajom Keri. Strani mediji navode da pevačici ne daje novac za alimentaciju jer je ona bogatija od njega.

Maraja je Nika upoznala na dodeli nagrada Teen Choice Awards 2005. godine. Razmenili su brojeve i uskoro započeli duge razgovore, a sve to dovelo je do toga da se 2008. godine venčaju.

"Iskreno, mislila sam da nikada neću imati decu, ali naša mi je veza to promenila", rekla je Maraja Keri dodajući kako su se venčali poprilično brzo jer su želeli da osnuju porodicu. Nakon što su 2011. postali roditelji blizanaca njihov je brak upao u krizu.

Inače, Nik je priznao da živi u poliamoriji, koja podrazumeva da održava nekoliko intimnih veza s različitim partnerkama koje to sve odobravaju, i tvrdi da ne veruje u brak.

Bivši muž Maraje Keri plaća alimentaciju 11 miliona dolara za 11 dece
Profimedia 

"Verujem da su veze i u najvećoj meri brak stvoreni da bismo zadovoljili žene. Celi život pričaju o tome kako da uhvate muža. A mi se samo pojavimo, čak i na svom venčanju - ja sam samo bio deo svega toga - zaključio je Nik u jednom od intervjua pre nekoliko godina.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna