Razvod se na skali stresnih životnih događaja nalazi na visokom mestu, i ponekad prođu godine kako bi se neki oporavili od kraja braka. Ukoliko postoje zajednička deca, situacija je za bivše supružnike još teža. To je na svojoj koži osetila bugarska pevačica Roksana koja je okončala brak sa suprugom Aleksandrom sa kojim ima petogodišnjeg sina. 

Zbog stresa, pevačica je doživela emotivni slom zbog čega je hospitalizovana. Ona ističe da razlog razvoda nije treća osoba, već to što više ne razmišljaju isto.

"Bilo je trenutaka kada sam potiskivala svoje snove, svađali smo se oko moje karijere i oko toga što sam pevačica. Znate šta, ja sam umetnica na sceni, žena u kući, majka svojoj deci i supruga i te uloge me nikad nisu plašile,uvek sam davala sve od sebe. Kada je shvatio da ne možemo više da napredujemo kao par, došlo je vreme da se rastanemo. Bolno jeste za oboje, ali to je problem koji je tinjao godinama. Iako nije bio odličan muž, ne mogu da mu osporim da je odličan otac i da mi je podario najveći poklon – sina", rekla je za "Grand" pevačica i priznala da je suprug pokušavao da je kontroliše.

"Ne volim da budem ni pod čijom kontolom. Ne volim ograničenja bilo koje vrlo. Odrasla sam uz oca koji me je obasipao ljubavlju i koji mi nikad nije postavljao pitanja – gde si, kad dolaziš kući, u koje vreme, gde si i zašto potrošila novac. Ako me nikad niko ograničavao, zašto bi suprug?!", rekla je Roksana za pomenuti medij koja je doživela nervni slom.

"Ne krijem to, samo ne želim da izgledam kao žrtva. Loše sam se oseća, imala sam jake bolove u stomaku, ali su mi u bolnici pružili adekvatnu pomoć i negu. Sve to je bio rezultat stresa, napetosti i svega što sam doživljavala poslednjih meseci, sad je sve ok", kaže ona. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna