Kristina Kovač poslednjih meseci prolazi kroz težak period, nakon što je 13. septembra izgubila oca, slavnog kompozitora Kornelija Kovača. Utehu pronalazi pored ćerke Tare i nevenčanog supruga Danijela Brakusa, sa kojima poslednje tri godine živi u Švedskoj.

Kristina je pre oca izgubila i majku Spomenku Kovač, koja je bila poznati tekstopisac, a preminula je 2005. godine nakon teške borbe sa rakom grlića materice.

"48. Siroče, ali mama ovoj posebnoj, predivnoj Taroslavi. Debelica, ali voljena kao malo vode na dlanu. U emigraciji, ali kod kuće jer je kuća tamo gde su njih dvoje, nekad bilo troje sa Mickom. Ofis menadžer, ali presrećna kad postigne da radi ono za šta je rođena, ne odustaje. Rođena pre 48 tačno, u malom porodilištu na Zvezdari, iz mladalačke ljubavi moje dvoje, tate Ko i mame Spo. Skoro pola veka. Što bi rekao moj Koki - Nema zime", napisala je kantautorka tekst koji je mnoge dirnuo.

Ispod ove Kristinine objave ređale su se brojne rođendanske čestitke, kao i želje da bude jaka i da zadrži osmeh na licu i u najtežim momentima.

Spomenka i Kornelije Kovač su pored Kristine iza sebe ostavili još dve ćerke - Aleksandru i Anju. Poznato je da Aleksandra i Kristina Kovač godinama nisu u dobrim odnosima, a Kristina je samo jednom javno govorila o sestri.

Sahrana Kornelija Kovača
Ata/Antonio Ahel/Nenad Kostić 

"Ja sam najbližu sestru izgubila 1996. godine. Ona je mene izgubila danas. Žao mi je, milion puta sam se pokajala što sam je ikada povredila grubim rečima i stavovima na temu njenog odabira životnog partnera. Znam da joj se ne sviđam. Ne sviđa joj se što sam rodila dete i zapustila talenat i karijeru. Prvo joj se nije svidelo što sam se udala, a onda što sam se razvela, što sam se ugojila, što ne čuvam ljubomorno ugled koji moja porodica ima. Otkako se rodilo, skoro pet godina, moje dete nije imalo tetku, pa je onda šest meseci imalo, a sada opet nema", rekla je Kristina Kovač 2014. godine.

Još fotografija Kristine Kovač i njenog izabranika Danijela pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/kristinakovac43 Kristina Kovač i Danijel Brakus

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna