"Nama je 2021. godina je bila idealna godina za nas - tada smo se venčali, dobili Miu i kupili stan. Ali ova godina nije takva", počeo je Marko Miljković svoju ispovest kojom je rastužio sve obožavaoce koji njega i Lunu Đogani prate na Jutjubu.

"Sećam se od prvog januara 2022. godine pa sve do sada mnogo toga nije išlo po planu", uključila se Luna u njegovu priču. "Sačekali smo lep 31. decembar, a onda smo se ujutru probudili svi zaraženi koronom." Mladi popularni par je, tokom ove godine bio zadovoljan samo odlaskom u Ameriku, koji ih je toliko radovao, ali sada su doživeli još jedan težak udarac.

"Mnogo je bilo loših vesti, a evo sada ih ima još. Mi smo izgubili ovu trudnoću, moramo to tako nazvati, jer je bio sam početak. Nije prošlo ni tih 12 nedelja koliko je potrebno plodu da ojača", priča Marko. "Koliko smo mi čuli i čitali, najčešće se dešava da ljudi u tih prvih 12 nedelja izgube plod.

Tako se i nama desilo.

"Tako je suđeno, tako treba. Saznali smo to pre par dana, nismo hteli da o tome ranije pričamo", objasnila je Luna. "Neki virus je prošao kroz mene, tako nam je doktorka objasnila.

luna djogani marko-min 2.jpg
Youtube / Sikter Tube 

Ja jesam bila bolesna, sećam se da je to trajalo nekih nedelju dana. Možda je problem bio i put u Ameriku, koji je dugo trajao, a ja nisam tad ni znala da sam trudna.

Desilo se da je prestalo da kuca srce. Hvala bogu, dobra stvar je što se to desilo ovako rano, bolje nego da se kasnije nije iskomplikovalo."

"Požurili smo sa objavom trudnoće, ali tako smo uradili sa Miom, pa se nije - bogu hvala - ništa nije desilo", kaže Luna. "Ubuduće to nećemo raditi", obećala je jutjuberka.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna