Elena Karaman (do skoro Karić) je dugo oduševljavala svoje poklonike vilom na Kosmaju koju je sama dizajnirala, a posle razvoda od Jugoslava, odlučili su da je prodaju. Kako su mediji pisali, kupac je bio Novak Đoković, a cena - tri miliona evra.

Bivša snajka porodice Karić nije napustila lepu šumadijsku planinu. Naprotiv, odlučila je da i novu kuću tu sazida i to u komšiluku nekadašnjeg devera, Bojana Karića. Za godinu dana, ćerka Verice Rakočević je sagradila vilu od 300 kvadrata za koju je sama dizajnirala nameštaj, a oko uređenja enterijera posebno se potrudila.

"Neke antikvitete je naručivala iz inostranstva. Zbog autentičnosti i unikatnosti, cena im je više desetina hiljada evra. U domu se nalazi posebna prostorija za njene rituale kojih se nije odrekla", kaže bliski poznanik čiju izjavu prenose mnogi mediji. "Vila koja je usred šume izgleda bajkovito i ujedno moderno, a od količine novca koji je uložila zastaje dah."

kuca elene karaman 14-min.jpg
Instagram / elenakaraman.essenceofliving 

Majka Verica ne krije koliko je ponosna na nju. "Vaša deca nisu vaša deca. Ona dolaze kroz vas, ali ne i od vas, i premda su sa vama, ne pripadaju vama", napisala je na svom profilu stihove slavnog pesnika Halila Džubrana.  "Možete im dati svoju ljubav, ali ne i svoje misli.

Jer, oni imaju vlastite misli. Možete okućiti njihova tela ali ne i njihove duše, jer njihove duše borave u kući od sutra, koju vi ne možete posetiti, čak ni u svojim snovima.”

Zavirite u galeriju slika i pogledajte kako izgleda uređenje po ukusu Elene Karić. 

Instagram / elenakaraman.essenceofliving Još lepša nego stara

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna