Elena Karaman oduvek je intrigirala javnost, kako svojim privatnim životom, tako i poslovnim koji je često menjala, ali ga uvek isticala u prvi plan. U poslednje vreme, naročtio od kako se razvela od Jugoslava Karića i uplovila u romansu sa fotografom Dušanom Reljinim, često je predmet interesovanja zbog rituala koje organizuje u svom domu.

Ovog puta je 21. decembra priredila svečani doček kratkodnevnice. Najkraći dan, a najduža noć u godini bio je povod da Elena u svom domu organizuje proslavu o čemu je izvestila i svoje pratioce na Instagramu. Ambijentalnu atmosferu uz sveće, Elena je upotpunila cvećem, ćupom i gongom u koji je udarala, a u jednom trenutku je čak i preskakala vatru.

Iako bi mnogi voleli da uđu u njen tajani svet, retki su oni kojima dozvoljava da je na pravi način upoznaju, ali je zato napisala upečatljivo predstavljanje na svom sajtu.

“Dobrodošli u moj svet, gde su dizajn i lečenje kombinovani sa održivim životom. Ja sam iscelitelj. Lečim ljude, prostore i mesta... Kroz umetnost i dizajn, kroz ritualno i energetsko lečenje. Imam neverovatno poštovanje prema lepoti. Ona koja je uočljiva našim čulima i ona koja je izvan svake percepcije. Lepota koja leži u procesu stvaranja. Ona koja stalno žudi za Aven-božanskom inspiracijom.
"Lepota će spasiti svet", rekao je princ Miškin... a ja tu izjavu nikada ne doživljavam metaforično... Više sam nego sigurna da ako išta može da spasi ovaj svet, ovu 3D matricu koju trenutno doživljavamo, to će biti lepota u svom najčistijem obliku. Lepota misli, dela i ljubavi koja potiče iz srca.”

Screenshot / Instagram / elenakaraman.essenceofliving Paganski običaji za proslavu kratkodnevnice

Pogledajte još kako je izgledao Elenin dom na Kosmaju koji je nakon razvoda prodala. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna