Nenad Pagonis nije krio koliko je teško podneo razvod od glumice i pevačice Maje Brukner. Oni su tokom devet godina zajedničkog života dobili dvoje dece, ćerku Tesu i sina Vladimirosa, ali su odlučili da se raziđu 2019. godine. Kik-bokser nije skrivao koliko je patio zbog njihovog rastanka.

"Na kraju smo se Maja i ja razveli, jednostavno nismo mogli dalje, a to je takođe bio veliki udarac za mene. Odjednom se nađem u praznoj kući, a uvek sam bio porodičan čovek. Plakao sam često, ali sam sada naučio najvredniju lekciju. A to je da prihvatim šta mi život donosi. Shvatio sam da život tek ima neke planove za mene.", rekao je u emisiji “Preživeli” sportista koji je priznao da je njihov odnos bio veoma turbulentan.  Mnogi su sumnjali da su Nenad i Maja ostali u dobrim odnosi, a posbeno nakon jedne njegove objave na Instagramu.

"Mislim da je ovaj svet je počeo da se raspada onog trenutka kada su ubedili ženu da je OK da ŽIVI za svog poslodavca a ne za svoju decu, muža i porodicu! Naravno da su posle krivicu preuzeli i muškarci koji se nisu snašli sa 'jakim' ženama i postali bezvredni. Deca su, umesto kući da uče uz majčinsku ljubav, prepuštena ustanovama u kojima ljudi koji bi tebalo ih nauče nešto rade za mizerne pare, tako da ih (uz časne izuzetke) baš briga koliko je dete i šta je naučilo, i to gradivo koje će 90 % biti nepotrebno u životu", napisao je bokser koji je uprkos teškom životnom periodu krenuo dalje. Naime, on je na rođendanu jednog magazina predstavio novu devojku. Pagonis je u vezi sa glumicom Sanjom Rajačić, koja u Americi gradi karijeru pod pseudonimom Sonia Aleksa.

Nenad Pagonis i Sonia Aleksa u vezi
ATA / Antonio Ahel 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna