Voditeljka "Slagalice" Marija Veljković nakon razvoda od supruga Milana, sa kojim je u braku dugom deset godina dobila troje dece, ponovo je pronašla ljubavnu sreću. Osmeh na lice vratio joj je glumac Rastko Janković, sa kojim uživa u romansi već nekoliko meseci, ali par izbegava da se zajedno pojavljuje u javnosti.

"Obično smo zajedno uvek kada smo van Beograda. Uveče moram da priznam da slabije izlazimo. Više volimo kućne varijante i da se družimo sa prijateljima", rekao je za "Blic" Rastko, dok je Marija dodala:

"Oboje imamo puno posla. Konstantno smo na snimanjima, ali imamo neko naše vreme kada sabiramo utiske iz svakodnevnog života. Ništa nije teško kada postoje ljubav i emocija."

Marija Veljković i Rastko Janković
Instagram/mare.veljkovic 

Njihova veza izazvala je veliku buru u javnosti, budući da se prethodno mnogo pisalo o voditeljkinom razvodu. Ipak, zaljubljeni par smatra da za tolikom medijskom pažnjom nije bilo potrebe.

"Kada bi svako od nas vodio računa o svojoj ljubavi, o svom životu, možda ova naša ljubav ne bi napravila toliki 'bum' kao što jeste", istakla je Marija, koja je na pitanje čime ju je glumac osvojio kroz osmeh rekla:

"Pa pogledajte koliko je lep, a ne znate koliko je šarmantan."

Ništa manje zaljubljen nije ni Rastko, koji je Mariju osvojio manirima i iskrenošću, i koji smatra da nije teško naći srodnu dušu.

"Francuska škola osamdesetih, vaspitanje. Jednostavnost, kad je čovek jednostavan, vedar, to je dobar pristup, kad se mnogo ne filozofira, nego kad je iskreno. Mislim da je teže naći nekog ko nije prošao plastičnu operaciju, to je malo teža opcija. Ali te neke naše generacije, koje su osetile malo staru Jugu, s njima možeš da se sporazumeš", iskren je bio glumac.

marija veljkovic rastko jankovic 2.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Njegova partnerka je za kraj istakla da u njihovoj vezi postoje sve one ključne stavke - ljubav, poštovanje i podrška.

"Ja mislim da je dovoljno samo da se prepoznate, da se energije poklope. Pored energije i emocija, najbitniji su podrška i poštovanje. Kada imate nekog pored sebe, kada ste u vezi, kada je ljubav u pitanju, onda uz to ide i iskrenost. Nas dvoje smo dovoljno iskreni da sve možemo da kažemo jedno drugom", zaključila je Marija za pomenuti medij.

Još fotografija Marije Veljković pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / mare.veljkovic Voditeljka voli ženstveni modni stil!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna