Kadgod se priča o skupim kućama u Americi, među prvima se spomenu Kim Kardašijan i njene sestre koje su uložile basnoslovne svote u nekretnine u Kaliforniji. Nezaobilazan je, naravno, i dom slavne Bijonse i njenog muža Džej Zi, a još ceo svet čeka da vide gde će živeti novi moćni par - Dženifer Lopez i Ben Aflek.

Međutim, daleko skuplju kuću od mnogih domova slavnih ima Miranda Ker, supermodel rodom iz Australije, koja u Los Anđelesu živi sa svojim mužem Evanom Špiglom. Mada se bavi poslom bez veze sa šoubiznisom, Špigl i sam puni naslovne strane svetskih medija, jer je bio jedan od najmlađih milijardera na svetu. 

Špigl je kreator čuvene aplikacije Snepčet, a sa Mirandom je u vezi od 2015. godine, od kad i nosi laskavu titulu svetskog bogataša. Njih dvoje su kupili dva velika poseda na prestižnom Holmbi Hilu, u istoj ulici gde se nalazi i vila Plejboj. Potrošili su više od 70 miliona dolara samo da kupe ove dve parcele na kojima su se dugo izvodili radovi, pa je ukupna vrednost premašila 120 miliona dolara.

kuca mirande ker 0708047990-min.jpg
Profimedia 

Napravili su blistavo, belo mega-zdanje sa ogromnim beskonačnim bazenom i prelepim prilazom ukrašenim fontanama. Uz dodatnu zgradu na više nivoa, dom Mirande i Evana krije i veliki podzemni prostor koji se koristi, između ostalog, za garažiranje vozila. 

miranda ker evan spigl 0284468574-min.jpg
Profimedia 

Evan i danas pomaže studentima kakav je i sam nekad bio. Zli jezici kažu da donacije ne mogu da obrišu "mrlju" s početka karijere kad su objavljeni njegovi podrugljivi mejlovi na račun devojaka, kao i podsticanje maloletnika na konzumiranje alkohola. Špigl je zbog toga uputio više javnih izvinjenja, a mnogi pripisuju ovu grešku njegovoj mladosti. 

Zavirite i u unutrašnjost njihovog doma i pogledajte kakvom lepotom zrači Miranda!

Profimedia Lepotica udata za milijardera

Tekst: Lepa&Srećna