Jedanaest epizoda nove serije emitovaće se svakog vikenda u 21 čas na Superstar kanalu, a autori najavljuju priču koja će publiku nasmejati, rasplakati i pokazati da u svakome od nas postoji još jedna osoba koju ne poznajemo.

Producent serije "Bunar" je Telekom Srbija, dok su za izvršnu produkciju zaduženi "Film Danas" i "Dandelion production".

"Četiri godine smo strateški usmereni ka kreiranju domaćeg filmskog i serijskog sadržaja, i za ovo vreme postali smo apsolutni lider na tržištu u domenu produkcije. Kako je ulaganje u kulturu i kinematografiju jedan od fokusa našeg poslovanja, ostvareni rezultat jeste jedinstveni sadržaj koji nudimo publici. Svesni smo da smo na dobrom putu, i to najbolje pokazuje odličan prijem na koji naši sadržaji nailaze ne samo u regionu, već i širom sveta. Naime, pojedine serije su otkupljene za prikazivanje na tržištima pet kontinenata, što svedoči o kvalitetu ali i univerzalnosti tema kojima se bavimo", izjavio je generalni direktor kompanije Telekom Srbija, Vladimir Lučić.

Glavni akter, Radomir, profesor je filozofije koji se nakon afere sa studentkinjom koja je ostala u drugom stanju povlači u svoje rodno selo u želji da "pronađe sebe".

Igor Djordjevic.JPG
TAG media 

"Ova priča nije istinita ali bi to lako mogla da bude. Muškarac i žena, iz potpuno različitih potresa, odustaju od svojih života i povlače se na mesto gde ih tek čeka život, ali sad u njegovom najsirovijem obliku. Serija Bunar se razlikuje od ostalog dramskog programa po temama koje obrađuje i po tome kako ih obrađuje. Veoma sam spokojan i ponosan na svoje kolege glumce koji su ovde uradili, tvrdim, psihološke studije i pokazali same vrhove glumačke igre u njenom najuzvišenijem obliku", rekao je koautor i akter glavne uloge u seriji Igor Đorđević.

Jedan od kreatora serije, Predrag Gaga Antonijević rekao je da su stvaraoci serije pokušali da kreiraju nešto originalno.

"Seriju odlikuju fenomenalne uloge sjajnih glumaca, okupila se ekipa koja je zaista genijalna. Gledajte pažljivo, jer mislim da smo stvorili novu stazu i malo pomerili lestvicu, a tome uvek i težimo u ovom poslu. Napravili smo nešto neobično i mislim da će publika to i prepoznati", rekao je on.

Gaga Antonijevic i Vladimir Lucic.JPG
TAG media 

Na putu koji prolazi, glavni junak susreće se sa velikim brojem novih i nepoznatih lica, a svaki od tih susreta ga menja i utiče na ličnost koja će postati. Razgovori između protagonista su velika snaga ove serije, a jedan od scenarista Nataša Drakulić rekla je da je rad na seriji bilo nezaboravno iskustvo i da je pišući scenario imala priliku da odlično upozna šumadijsko selo i mentalitet njegovih stanovnika.

Pored glavnog junaka u seriji ćemo se upoznati i sa pričama mnogih drugih aktera koje tumače Milica Janevska, Nataša Ninković, Zoran Cvijanović, Ljubomir Bandović, Boris Milivojević, Nikola Pejaković, Nenad Okanović, Denis Murić, Miodrag Dragičević, Marko Janketić, Nenad Jezdić, Bogdan Diklić i mnogi drugi.

Serija je realizovana pod rediteljskom palicom Maše Nešković i Igora Đorđevića, dok scenario potpisuju Nataša Drakulić i Igor Đorđević
Zanimljivu radnju serije "Bunar" možete pratiti na Superstar kanalu, poznatom po uvek svežem sadržaju i vrhunskoj filmskoj i serijskoj produkciji.

Tekst: Promo