Grlila se sa okupljenim devojkama, pozirala za selfi i svojom pojavom bila sposobna da zaustavi sve -kraljici Leticiji verovatno više nije ni potrebna saobraćajna policija!Zgodnija nego ikad, mada već u šestoj deceniji, markantna brineta osvaja i Špance i obožavaoce širom sveta.

Sad je podigla prašinu novom modnom kombinacijom u kojoj glavnu ulogu igra suknja. Na prvi pogled čak i obična - plisirana, dugačka, u njoj već omiljenoj kombinaciji boja - crna, bela, siva, teget. Ali suknja ima... rupu!

Da, neverovatno, ali istinito, provokativni model ima rupu malo iznad desnog kolena tako da se pogled i nehotice vraća nekoliko puta na ovaj prizor. Na momente deluje skandalozno, a onda vidite da i ne pokazuje tako veliki deo kraljičine noge i da joj niko ne može prigovoriti zbog toga.

kraljica leticija u suknji sa rupom 0734895819-min.jpg
Profimedia 

Da li je model, pak, prikladan za posetu filmskom festivalu gde je Leticija bila počasna gošća? Ko smo mi da sudimo... Bivša novinarka, a sada supruga španskog kralja Felipea očigledno sama propisuje šta se može a šta ne po dvorskom protokolu za oblačenje u 21. veku.

Koliko otmeno i neobično izgleda njen autfit, pogledajte u galeriji slika!

Profimedia Neobična modna kombinacija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna