Glumici Kristini Eplgejt u avgustu 2021. godine dijagnostikovana je multipla skleroza. Simptome je imala godinama unazad, ali na njih njije obraća pažnju. Jednom je tokom snimanja čak izgubila i ravnotežu.

"Volela bih da sam obratila pažnju, ali kako da ja to znam. Morala sam to da procesuiram, izgubila sam deo sebe. Trebalo mi je vremena", priznala je glumica. Nakon što je dobila dijagnozu, producenti serije "Dead to Me" pauzirali su snimanje na pet meseci kako mogla da počne s lečenjem. Iako joj pauza nije lako pala, ispostavilo se da je to bila dobra odluka.

"Ovo će biti prvi put da će me neko videti takvu kakva jesam. Ugojila sam se 18 kilograma i ne mogu da hodam bez štapa. Želim da to ljudi znaju", dodala je Kristina navodeći da je htela da uradi intervju pre izlaska treće sezone serije "Dead to Me" kako bi gledaoci razumeli zašto se promenila.

"Rekli su mi da ne treba da završimo snimanje i da možemo da spojimo nekoliko epizoda. Rekla sam: Ne, snimaćemo, ali pod mojim uslovima", prisetila se glumica. Ispričala je da nakon dijagnoze nije mogla da radi kao pre, te je imala problema sa silaženjem niz stepenice. 

Nakon što je Kristini dijagnostikovana multipla skleroza, glumica se oglasila na društvenim mrežama.

"Pre nekoliko meseci dijagnostikovana mi je multipla skleroza. Ovo će biti čudno putovanje, ali sam dobila toliko podrške koja mi veoma znači. Bio je teško. Kao što svi znamo, život ide dalje. Kao što je jedan od mojih prijatelja sa MS-om rekao: ‘Moramo da se potrudimo i preuzmemo stvar u svoje ruke‘. I to je ono što ja radim. Zato sada tražim privatnostm dok prolazim kroz ovo. Hvala svima", objavila je glumica na društvenim mrežama, a obožavaoci su joj pružili podršku u ovoj teškoj borbi.

Kristina se ranije borila protiv raka dojke i 2008. godine se podvrgnula dvostrukoj mastektomiji.

"Nemam grudi i više ne moram na mamografiju, ali do kraja života moram da idem kod onkologa na preglede", ispričala je svojevremeno Kristina.

Kako glumica izgleda danas pogledajte u galeriji ispod.

Profimedia Kristina Eplgejt

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna