Radnja filma govori o istinitim događajima koje je u svojoj knjizi "Manastir Tumane: Čudo ljubavi Božije" zapisao iguman Dimitrije Plećević, a glumica Sloboda Mićalović ovom prilikom istakla je da je vera za nju jedna od najvažnijih stvari u životu.

"Verujem u Boga, verujem u ljubav, verujem u Isusa. Moramo da verujemo u čuda da bi se dešavala. Ako nemamo veru ništa nam drugo ne preostaje u životu, to je moje mišljenje. Verujem da su nam neke stvari predodređene. Bez vere nema života. Nikog neću da vučem za rukav. Trudim se da živim svoju veru", istakla je glumica za "Informer" i dodala:

"Čovek ne može bez slobode i vere."

Sloboda Mićalović
ATA / Antonio Ahel 

Sloboda Mićalović na premijeri se pojavila u elegantnom tamnom odelu i pobrala brojne komplimente za izgled, a crvenim tepihom prošetala je u društvu svojih naslednica, dvanaestogodišnjih bliznakinja Mile i Vere.

Sloboda Mićalović
ATA / Antonio Ahel 

Lepa glumica je, inače, jednom prilikom govorila o tome da ona i njen suprug Vojin Ćetković nisu želeli da javno eksponiraju ćerke dok one same ne izraze želju za tim.

"Vojinova je ideja bila da ih sklonimo uslovno rečeno, ne iz tog razloga da ih ljudi ne bi videli, deca kao i svaka druga deca, nema ništa sad tu posebno u njima, ali jednostavno nismo hteli da im namećemo da moraju da nose i naš život, što je neminovno i što uglavnom ne donosi baš tako lepe stvari. Njima druga deca znaju da kažu 'aha, to je tako jer su vam mama i tata to i to', kako to obično biva. Nismo hteli da prerano ulaze u taj svet jer nije bilo potrebe, male su, ništa im ne znači", rekla je Sloboda pre nekoliko meseci gostujući u emisiji "Sve u svemu".

sloboda micalovic.jpg
Instagram / sloboda_micalovic_boba 

"Ako me pitaš intimno da li mi je žao što nemam neke profesionalne fotografije s njima kad su bile male, ja ću ti reći da mi je jako žao, ali da mislim da je tek sad trenutak, jer one su sad svesne", dodala je tada.

Neke od fotografija Slobode Mićalović pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / sloboda_micalovic_boba, Profimedia Stil lepe glumice očarava sve

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna