Mirko Šijan, sin pevačice Goce Božinovske, u srećnom je braku sa Bojanom Šijan, poznatom i po devojačkom prezimenu Rodić, kojom se oženio pre nešto manje od dva meseca.

Bojana i Mirko u ljubavi su već nekoliko godina, imaju sina Zorana, a budući da je Šijanova supruga ponovo u drugom stanju, oni će kroz nekoliko meseci postati roditelji još jednog dečaka.

Mirko Šijan pomaže Rodićima oko pilića
Kurir/Ana Paunkovic 

Otkad je Bojanino ime počelo da se pojavljuje u medijima poznato je da se njeni roditelji Danijela i Bogdan Rodić, koji žive u Titelu, bave uzgojem i prodajom pilića. Sada je osvanula vest da im se u poslu pridružio i Mirko, te da pevačicin sin radi za taštu i tasta i da razvozi živinu do pijaca na kojima Rodići imaju tezge, kao i da učestvuje u svim drugim neophodnim poslovima.

Na to ga je, kako se navodilo, navela činjenica da njegova majka Goca Božinovska ne nastupa koliko i ranije, te da navodno više nije u prilici da im finansijski pomaže. Mirko, međutim, kaže da nije zvanično zaposlen u firmi Rodića, ali da im pomaže kad god može.

"Uvek sam za pošten posao. To je moja porodica i naravno da ću uvek pomagati, ali zvanično nisam zaposlen u firmi moje supruge i njenih roditelja. Nisam se razumeo u piletinu, tek kad sam krenuo da se zabavljam s Bojanom, počeo sam da je jedem i sad mogu tačno da 'provalim' kada je domaća prava piletina, a kada je kupovna u pitanju. Onima koji javljaju takve priče mogu da poručim da ne brinu jer, hvala bogu, imamo svega. Moj tast i tašta su toliko vredni i radni da je to neverovatno. Ja takve ljude, verujte mi, nisam upoznao u svom životu. Ništa im nije teško, a naravno, šta god treba, tu sam", poručio je Šijan za "Kurir".

goca bozinovska unuk
ATA / Antonio Ahel 

Podsetimo, Bojana i Mirko u septembru ove godine sklopili su crkveni i građanski brak i organizovali veliko svadbeno veselje. Prethodno su proslavili prvi rođendan sina Zorana, koji se raduje dolasku brata. Kako se šuškalo tokom svadbe, bračni par je odlučio da drugom nasledniku da ima Bogdan, po Bojaninom tati, dok stariji sin nosi ime po Mirkovom ocu Zoranu Šijanu.

Još fotografija sa svadbe Bojane i Mirka Šijana pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/miss.rodic Svadba Bojane Rodić i Mirka Šijana

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna