Nebojša Dugalić je srećan otac petoro dece, a pored velikih glumačkih zadataka i uspeha, uvek ima dovoljno vremena za svoje potomke na koje je ponosan.

Sin Bogdan mu je upravo priredio i posebnu radost, pa je ponosni tata odmah objavio lepu vest na svom Instagram profilu. "Samo da podelimo radost!", napisao je uz fotografiju sina.

"Dve nagrade na međunarodnom takmičenju ‘Maj Lind’ u Helsinkiju, Finska. Nagrada za najbolje izvođenje kamernog dela i drugo mesto u finalu", napisao je glumac. Bogdan je inače bio đak škole "Mokranjac", pa su prve čestitke stigle od njih, ali Nebojšine kolege ne zaostaju. Sloboda Mićalović, Tamara Dragićević, Paulina Manov... samo su neke od oduševljenih glumica koje su uputile pohvale mladom umetniku.

Nebojša uvek naglašava da je mu je porodica ulog važniji od  profesije. "Važno je da deca znaju da ste im uvek mesto sigurnosti i oslonca. Roditeljstvo, naročito ako je porodica brojna, traži i odricanja, pa je moja supruga Dragana, koja je takođe glumica, svoju karijeru podredila njima. Shvatili smo da je veoma važno da nam deca odrastaju uz roditelje", kaže Dugalić.

nebojsa dugalic 2.jpg
ATA / Antonio Ahel 

"Ukoliko se roditelji odgovorno trude da s decom razvijaju autentičan, raznovrstan i iskren odnos zasnovan na ljubavi, utoliko će im ta ljubav biti najbolji učitelj. Duboko verujem da je ljubav zapravo i jedini učitelj. Svi problemi nastaju samo usled nedostatka autentičnog iskustva ljubavi i neodgovornosti prema tome da je rad na ljubavi naš najvažniji posao", veruje Nebojša.

"Onde gde ima istinske ljubavi, tu nema straha, tako da se ja trudim da naučim da se ne plašim kada je reč o njihovom odrastanju."

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna