Biljana Sečivanović i njen suprug Aleksandar Nedić nedavno su imali povod za slavlje. Dugi verenički staž Biljana i Aleksandar ozvaničili su venčanjem u septembru 2020. godine. Samo dve godine kasnije stiže još jedna lepa vest kojoj se ni najmanje nisu nadali. Naime, Aleksandrova ćerka iz prvog braka se verila.

"Naravno da sam srećna, mi se radujemo svim uspesima naše dece. Moj suprug je bio blago šokiran moram da priznam. Nije ni meni bilo svejedno, obzirom da je mlada, ali deca ne žure sa svadbom i neće nam skoro izaći iz kuće. Oni su njihovu ljubav krunisali na taj način, obećali su se tako jedno drugom, a mi smo tu da ih podržimo i da ih posavetujemo kao što jesmo, da ne žure",  rekla je Biljana u emisiji "Grand news“ i dodala:

"Neka polako organizuju svoj život, pa neka vide kako to teče, pa neka onda organizuju svadbeno veselje", rekla je pevačica koja iz  prethodne emotivne veze Biljana ima 14-godišnjeg sina Mateju koji je rođen na dan kada je preminuo sin njene rođene sestre.

"Nažalost, nisam mogla da se radujem tom biću koje sam ja donela na svet, jer je tog istog dana povorka krenula da odnese dva metra pod zemlju još jedno mlado biće tačnije sina moje rođene sestre Nikolu", rekla je pevačica kroz suze svojevremeno.

"Nazvali su nekoga u mom okruženju i saopštili. Ja sam već videla koliko je sati i šta se događa, počela sam da urlam na sav glas i tu noć nisam mogla nikako da spavam kako treba, da bi ubrzo posle toga počeli bolovi i porođaj. Teški trenuci, sam u tuđem svetu bez igde ikog svog. Trudim se da zaboravim na to, ali svaki Matejin rođendan podseća na taj trenutak", rekla je svojevremeno pevačica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna