Danijela Dvornik je teško povređena prilikom nedavnog pada, kad se bavila radovima u maslinjaku i povredila ruku. Došlo je do preloma ručnog zgloba, nimalo naivne povrede u 55. godini.

Žena pokojnog pevača Danijela Dvornika se potrudila da ostane vedrog duha, pa je na svom Instagram nalogu objavila optimističnu poruku, "Masline su obrane, ali je na samom kraju platila ruka."

Prelom je bio takav da je Danijela morala na operaciju.

Reč je o prelomu na tipičnom mestu (takozvani "loko tipiko"), jednom od najčešćih kod sredovečenih i starijih osoba, oko dva i po centimetra iznad ručnog zgloba.Obično nastaje zbog pada na otvoren dlan.

danijela dvornik.jpg
Instagram / danijeladvornik 

Danijela je trpela veoma jak bol, na šta se i požalila. Bol je, takođe, redovna pojava kod ovakvog preloma, naročito ako dođe i do pomeranja polomljenih kostiju.

Tek je operacija donela olakšanje poznatoj blogerki, pa je javila svojim pratiocima na Instagramu. "Sve je dobro, operacija je prošla super ništa me ne boli. Vežbam ruku i trudim se da mi otok padne što pre. Uglavnom dosta toga mogu već da uradim sama tako da nisam nešto preterano nesposobna.

Trebaće vremena da mi se ruka vrati u normalu, ali mislim da će biti sve ok", napisala je Danijela.

U oporavku će joj mnogo značiti i to što je u odličnoj fizičkoj spremi. Ona trenira tri puta nedeljno i to sa privatnim trenerom.

Danijela Dvornik
Instagram/danijeladvornik 

"Ništa bez njega. On je taj koji podiže lestvicu i pravi trening zanimljivijim", objasnila je Danijela. Bila je već u fazi kada bez treninga nije mogla pa će sad morati i to da prekine na neko vreme.

U početku joj nije bilo lako. "Bar prva tri meseca te sve boli i umorna si. Ali navikneš se. Moraš sebe da motivišeš, da budeš uporna i dosledna. I kad ti padne volja, da odeš", govorila je. Sad je čeka četiri do pet nedelja nošenja gipsa, a zatim i fizikalna terapija pa će tek tada početi da se vraća u formu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna