Marija Šerifović odIučna je u nameri da liniju dovede do savršenstva. Iako se zbog prepunog rasporeda nije usuđivala na ovako veliku životnu promenu, prelomila je da se ozbiljno pozabavi svojim izgledom. Pevačica je redovna na treninzima, a njen jelovnik je brižljivo biran. Rezultat je sedam kilograma manje za mesec dana.

"Za doručak jedem na primer palentu, koja je daleko lepša kada se sprema na puteru ali je ja sada jedem na vodi i uz nju konzumiram mladi sir koji ima malo masnoće i to bude lepo. Volim i ovsene pahuljice sa jabukom, kivijem, par badema, možete i suve šljive, strava je. Nekada zdrav hleb koji ne jedem često ali je jako ukusno, uz ćureća prsa, salatu i paradajz, ili domaća pileća pašteta i sirni namaz", rekla je Marija i istakla da je piletina uvek dobar izbor za ručak.

"Ako volite kuvano, spaseni ste, ne volim ni grašak, ni boraniju ni paprike koje teško varim, i onda sam ja osuđena na jednom nedeljno biftek, ribu ili neku piletina sa susamom. Ne jedem lososa, svinjske krmenadle, znači mora i o tome da se vodi računa. Piletina je uvek dobar izbor za ručak", kaže Marija u svom vlogu. Pevačica je podsetila da nije važan samo izbor namirnica, već i količina koje se unosi.

"Tuna salata, razne salate, jogurt i tako dalje. Ali nemojte da vas ovo zavara, važne su i količine hrane koje unosite. Takođe, važno je da pre nego što krenete da se hranite drugačije uradite i krvnu sliku", kaže Marija.

Pogledajte još fotografija Marije Šerifović u galeriji ispod.

Instagram/Marija Šerifović, ATA / Antonio Ahel Marija Šerifović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna