Marija Šerofović uz veliku podršku najbližih promenila je životne navike, korigovala je ishranu i okrenula se redovnim treninzima. Rezultati su vidljivi, a pevačica nema nameru da odustane od cilja.

"Jako je važna ta podrška, od strane prijatelja i porodice, ali ono što je takođe jako važno je i da imate pravog trenera uz sebe. Ja koja sam inače trutina sam se evo pokrenula, i danas ću nakon mnogo godina, verovatno od osnovne škole i potrčati. Ako ja mogu onda verujte mi svako može. Nema lagano, nema brzo, nema prečice a najvažnije je da se osećate dobro", rekla je Marija koja je prijatelje zamolila da je upozore ako počne da priča isključivo o kalorijama i vežbama.

"Na prvi trening sam došla u invalidskim kolicima skoro (smeh), a sad trener procenjuje da ću za 90 dana ući u super kondiciju, znači do nove godine. Ako Bog, više sile i moja volja daju. Moram samo da priznam da mi sve ovo teško pada, ali kada se završi onda mi prija. Ja sam rekla mom okruženju da mi ne dozvole samo da postanem ona dosadna osoba koja broji kalorije, priča o fitnesu, bicepsima i tricepsima. Ja zauvek želim da jedem sve što volim, ali i da doživotno treniram 3 puta nedeljno", kazala je Šerifovićeva i posavetovala sve da vežbaju u skladu sa svojim mogućnostima.

Tetovaže Marija Šerifović
Instagram/Marija Šerifović 

"Preporučujem svima da ne čekaju ponedeljak nego da odmah krenu da vode računa. Ja imam trenera ali ko ne može da ga priušti, neka uđe na Jutjub ima videa sa kućnim vežbama, i mislim da svako ima 30 minuta dnevno koje može da posveti tome", rekla je Šerifovićka.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna