Kralj Čarls je tokom vikenda posetio imanje kraljice Elizabeteu Sandringemu, prvi put posle smrti majke, a mnogi su primetili da Kamila Parker Boulz nije bila uz njega. Sam je bio i na službi u crkvi, gde su ga pratili samo prijatelji.

U prvi mah nije bilo nikakvih komentara ni objašnjenja Kamilinog odsustva, svuda je vladala "mrtva" tišina. Sad su britanski mediji objavili da je kraljica supruga na lečenju...

Kamila je otputovala za Indiju, još u četvrtak, a tamo će biti smeštena u jednom centru za holističko zdravlje. Kako se saznaje, ostaće tamo barem nedelju dana. Nije još sasvim poznato koje zdravstvene probleme Kamila ima, ali su ovog proleća mnogi primetili da su joj tokom govora na jednom sastanku jako drhtale ruke.

kamila parker princ carls 0671162186.jpg
Profimedia 

Dok su neki objašnjavali to tremom, drugi podsećaju da bivša vojvotkinja ima 74 godine i da tremor nije neuobičajen u tom dobu. U februaru su i ona i Čarls dobili korona virus i oboje se uspešno oporavili, pa se mnogi nadaju da je sad kraljica ide samo na mali oporavak.

Holistički centar u Indiji u kojem je Kamila smeštena pruža različite detoks tretmane, koji pomažu da osoba revitalizuje svoj um, telo i duh. "Svaki gost prolazi kroz zdravstvenu procenu vrlo kvalifikovanog lekarskog tima, daje krv na analizu i pregledaju mu se tri vrste `tela` - vata, pitta i kapha, tražeći se pravi balans između njih", navodi se u opisu ovog centra koji drži dosta do diskrecije svojih pacijenata.

Kamila na lečenju, Čarls ostao sam
Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna